Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Venderon
Filmik poniżej przeciętnej...
Nie pokazaliście tu ani techniki, ani dobrych trików.
Poziom trików bardzo niski, wybicie także, to już lepiej my sobie w Gliwicach po 5 dniach trenowania radzimy (jesteśmy także wizualnie od Was młodsi o 2-5 lat).
LUDZIE SALTA TO NIE PARKOUR! SALTA TO AKROBATYKA, ZAPAMIĘTAJCIE TO!
PS: Śmiesznie wyglądało jak któryś z Was skakał z niskiego garażu, a grupa ludzi podziwiała jego umiejętności xD
|
Mhm

wiesz co ? jak juz mowilem to nie jest koniec.. czyli film jest jescze nie skonczony chcesz techniki bedziesz je mial ? chcesz wyzsze garaże ? bez zadnego problemu obiecuje .. ze oprocz zwyklych frontflipow posypia sie tutaj backflipy i walflipy. Spokojnie daj nam czas a zobaczysz cos o wiele lepszego.
Pozatym jak jestes lepszy to pokaz i umiesc swoj film albo umowimy sie i zobaczymy ? kto skacze z wyzszych garazy??? moje gadu 1310516 czekam.

" Młodsi ? o 5 lat ? czyli wasza ekipa ma po 9 lat ? i sądzicie , ze jestescie lepsi ? a ten skok z niskiego garazu na filmie wyglada , ze jest niski =p a jak ja zeskakuje z takich buduynkow nie wybijam sie do gory only do przodu.TE SALTA KTORE POKAZALISMY TO SMIECH =p Ale chcialem juz umiescic zeby zobaczyc jak ludzie skomentuja teraz wiem=p zaniedlugo ukaze sie new film.Jak naprawde uwazasz , ze to slabe pokaz jak wasza ekipa 9-latkow " przedszkolakow" radzi sobie z tymi garażami lepiej