Cytuj:
Oryginalnie napisane przez pawlon
hybrid@ zachowujesz sie jak gowniarz w tym momencie. kazdy ma prawo do swojego zdania, kim tobi sie wydaje ze jestes? bogiem? dla mnie jestes tylko choragiewka, podoba mi sie ten przydomek, i nie przecen swoich mozliwosci bo sie mozesz pomylic.
a to ze zax to noob to prawda. jego dedy mowia same za siebie
(isc na dnjiny bez dwarven ringa?) a to ze co jakies 2 tygodnie widzimy jego topic na forum ze jest retired jest jeszcze lepsze. jak ci sie nie podoba czyjes zdanie to nie czytaj forum. bo po to ono jest, do wymiany opinii.
PS: nic na swiecie nie da ci prawa to mowienia ludziom kogo moga miec w gildii a koga maja wywalic, pathetic. jesli CoO ma w sobie cos z dawngo CoO to mam nadzieje ze solidnie cie wysmieja 
|
Zaxuhe i inni mają coś czego Polaczki takie jak wy nigdy nie będa mieli - honor i szacunek. Dlaczego w oczach innych jesteście jednym wielkim zerem? Czasami aż wstyd patrzeć co piszą na forum lub GC o zachowaniach.... Sami sobie zapracowaliście na taki obraz właśnie takimi tekstami jak ten twój. Zaxuhe mimo że był sam to widząc, że oni klepią jego kumpla nie uciekł tylko mu pomógł? Czy to jest ded nooba ?? Zastanów sie co mówisz bo założe sie że ty byś zwiał prosto do pz i jeszcze sie poskarżył mamie........ Oczywiście nie mówie tu o wszystkich z Was.
Pozatym określasz mnie w ten sposób tylko na podstawie glupiej gierki? Człowieku ty sobie zrób przerwe od czasu do czasu bo rzeczywistość zaczynasz porównywać do gry -.-
Chciałem w poprzednich postach postawić stytuacje jasno żeby było wiadomo co i jak. Skoro wam sie to nie podoba i wolicie jak zawsze kłamać i kombinować to ok. Przedstawie sytuacje tak. Skoro Falea jest graczem a to nie server non-pvp to chyba moge sobie pkować nie?
Jeszcze do niedawna nawet w to sie nie bawiłem ale skoro o to wam chodzi to ok. Oficjalnie dołaczam do reszty PA jak Sir Zemus, Dray, Raverton etc. teraz dopiero poczuje sie tak jak chcecie.......
Możecie sobie teraz pisać co wam sie podoba i jeździć bo mnie to nie interesuje i wkońcu każdy może wyrazić swoja opinie tak samo jak każdy grajacy na pvp-servie może zabić. A w waszym przypadku nie macie prawa mówić czy można czy nie.
Nie mam zamiaru sie tutaj dłużej kłócić bo to nie jes miejsce na forum takie jak to.....i
A Ty zrozum różnice pomiedzy wymianą opinii a obrażaniu kogoś. Bo jest.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez ProCZOP
Zgadzam sie z Atlasem.
Hybrid chce teraz pokazać jaki jest mocny i zabije 35 druida. Rządzi.  ..
|
Użyjemy noob charów ok ?
Zawiodłem sie na Was.....
btw. Thanks Xenthor :***