Zobacz pojedynczy post
stary 10-06-2006, 14:03   #1644
Lord Hybrid
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 14 03 2006
Lokacja: Warszawa

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Gildia: ---
Świat: Galana
Poziom: 111
Skille: 98/96
Poziom mag.: 7
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ajron 88

3. Nie mam czego mu zazdrościć mam lub miałem wszystko to w tej grze co on ma , jedyne czego "jescze" nie osiągnełem to lv 119 , no ale postać kupić może każdy idiota , więc czego ja mu mam zazdrościć ?
Jesteś nie poinformowany bo to nie był 119 lvl, choć to właściwie mało istotne.
A robi każdy to co mu sie podoba i sprawia przyjemność, więc nikogo nie zmusisz do niczego.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez sliver
jezeli to prawda gz. juz nie bede pytal po co ci blessy na 33 levelu

Szkoda było mi skilli 75~

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ajron 88
Tak jestem znany z dosyć dobrych ciętych żartów więc można powiedzeć że jestem śmieszny.

Nie nie jestem "po***any" ale twoja matka jest napewno skoro nie utopiła cie zaras po porodzie (z chamem , po chamsku , podstawowa zasada).

Nie jestem "noobem" , a ty mósisz byc totalnym kretynem , zacytuj mi któryś mój post w którym oczerniam "lorda" czy jak go tam nazywasz.

" I NIC CI DO TEGO NOOBIE WALONY" , jak ktoś ogłasza coś na forum publicznym to mam do tego tyle samo co lord , ty i Benedykt 16'ty , nie mówiąc już tego że ja nie pisałem nic o Hybridzie ani o tym co robi.

Niezłych kolegów masz hybrid , skąd ty ich bierzesz?

Czego masz nick Ajron 88 a nie Ajron 98? Swoim postem przedstawiłeś siebie w świetle 8 latka.

Mam nadzieje że ten post posłuży do bana na forum i nie będziemy musieli czytać więcej tego typu tekstów. Zastanów sie co robisz...

Btw. Zna jego nick w grze ktoś? zaraz sie dowiem. Grunt to dobry wywiad

Ostatnio edytowany przez Lord Hybrid - 10-06-2006 o 14:19.
Lord Hybrid jest offline