Zobacz pojedynczy post
stary 10-06-2006, 15:11   #1646
Tragicall
Użytkownik Forum

Tragicall's Avatar

Data dołączenia: 16 05 2006

Stan: Aktywny gracz
Imię: Tragicall
Profesja: Sorcerer
Świat: Galana
Tragicall ma numer GG 4751156
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Lord Hybrid
Zaxuhe i inni mają coś czego Polaczki takie jak wy nigdy nie będa mieli - honor i szacunek. Dlaczego w oczach innych jesteście jednym wielkim zerem? Czasami aż wstyd patrzeć co piszą na forum lub GC o zachowaniach.... Sami sobie zapracowaliście na taki obraz właśnie takimi tekstami jak ten twój. Zaxuhe mimo że był sam to widząc, że oni klepią jego kumpla nie uciekł tylko mu pomógł? Czy to jest ded nooba ?? Zastanów sie co mówisz bo założe sie że ty byś zwiał prosto do pz i jeszcze sie poskarżył mamie........ Oczywiście nie mówie tu o wszystkich z Was.
W moim przekonaniu nie szanują nas, bo nie potrafimy sie zjednoczyć i przez to siły nie mamy. Twoja działalność na tym polu jest chyba znikoma.

Honor i szacunek w grze jest pojęciem względnym, przez to uzależniony jest od wielu czynników. Osobiście spotkałem na Galanie wielu porządnych ludzi, których twój komentarz obraża. Poza tym, co można rzec o pisklęciu, które własne gniazdo kale takimi słowami.

Cytuj:
Pozatym określasz mnie w ten sposób tylko na podstawie glupiej gierki? Człowieku ty sobie zrób przerwe od czasu do czasu bo rzeczywistość zaczynasz porównywać do gry -.-

Chciałem w poprzednich postach postawić stytuacje jasno żeby było wiadomo co i jak. Skoro wam sie to nie podoba i wolicie jak zawsze kłamać i kombinować to ok. Przedstawie sytuacje tak. Skoro Falea jest graczem a to nie server non-pvp to chyba moge sobie pkować nie?
Skoro piszesz, że rzeczywistość miesza się ludziom z grą, to powiedz mi jak nazwać Twoje zachowanie, skoro Falea jestem przekonany w 100% nigdy nie uczyniła Ci nic złego w Tibii, a jedynie napisała własną opinię na forum, a konsekwncje poniesie w grze

Cytuj:
Jeszcze do niedawna nawet w to sie nie bawiłem ale skoro o to wam chodzi to ok. Oficjalnie dołaczam do reszty PA jak Sir Zemus, Dray, Raverton etc. teraz dopiero poczuje sie tak jak chcecie.......
Marny jest twój kodeks wewnętrzny skoro kilka słów krytyki może wpłynąć na jego zmianę. Zastanów sie nad tym i nie obrażaj sie od razu. Szacunek
Tragicall jest offline