Zobacz pojedynczy post
stary 10-06-2006, 14:19   #1647
Ajron 88
Użytkownik Forum

Ajron 88's Avatar

Data dołączenia: 13 08 2004
Lokacja: Kluczbork

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Lord Hybrid
Jesteś nie poinformowany bo to nie był 119 lvl, choć to właściwie mało istotne.
A robi każdy to co mu sie podoba i sprawia przyjemność, więc nikogo nie zmusisz do niczego.

Szkoda było mi skilli 75~

Nie powiedzialem ze go kupil na lv 119 , powiedzialem ze postac moze kupic kazdy idiota.

"A robi każdy to co mu sie podoba" Wydaje mi sie ze poto sa te zasady w tibi zeby tego nie bylo.

Anarchii nikt by nie chcial prawda ? po to ustalamy wkolko nowe lepsze zasady i reguly (jak np dotyczace spawnow itd.)

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Lord Hybrid
Czego masz nick Ajron 88 a nie Ajron 98? Swoim postem przedstawiłeś siebie w świetle 8 latka.

Mam nadzieje że ten post posłuży do bana na forum i nie będziemy musieli czytać więcej tego typu tekstów. Zastanów sie co robisz...

Btw. Zna jego nick w grze ktoś? zaraz sie dowiem. Grunt to dobry wywiad

Dlaczego tak nazwałem ten profil ? moglbym powiedziec "A robi każdy to co mu sie podoba" ale wyjasnie , Ajron bo tak mnie wolali od dawna , napewno duzo wczeniej niz ten Ajron z warszawy zaslynol krążkiem z Małolatem , wiec niech nikt mi nie mówi że kseruje , bo pierwsze nagrywki pod którymi popisyałem sie Ajron , pochodza z 2002 roku , a wątpie że ktoś z was słyszał wtedy o "tamtym" Ajron'ie.

A dlaczego 88 ? bardzo proste cyfra "88" oznacza tyle samo co "hail Hitler" co wie każdy zaznajomoiony z kulturą Skinheadowsk'ą czy jak kto woli Neonazistowską , dlaczego ja tego używam ? od małego zadawałem sie z Skinheadami i tylko znimi , kwestia wychowania na jednej ulicy , i kiedy potrzbuje zrobić profil czy e mail , to pierwsza liczba która przychodzi mi na myśl.

Dalej , zbanować mnie za mój post ? tamten do Xulo~ coś tam ? dlaczego ? dostane punkt karny za wulgaryzm i tyle , pozatym używam tego profilu bo mój drugi jest zbanowany , wiesz za co ? za to co ty przechwilą zrobiłeś , za nie edytowanie postów tylko pisanie jednego pod drugim.

Nick w grze : Sinid
19:12 Seemes: does that mean your br?
19:12 Wabasi: -aims shotgun- whos BR?
Ajron 88 jest offline