Zobacz pojedynczy post
stary 10-06-2006, 15:00   #1653
pawlon
Użytkownik Forum

pawlon's Avatar

Data dołączenia: 31 03 2004

Stan: Aktywny gracz
Domyślny

hybrid@ ty na prawde masz niezle problemy emocjonalne. i tak jak mowilem choragiewka, teraz jestes czlowiekiem z zasadami ktory jej nie ubije okazujac swoja "wyzszosc". czytaj: opinia publiczna wyglosila liczna krytyke wiec zmiana frontu...

zax i lojalnosc i giniecie za kumpla? tak jak tu ludie pisali, w wojnie pokazal co potrafi, ja go znam w grze. i mysle ze bys sie zdziwil ile ja o tym czlowieku wiem, i lojalnosci to on za grosz nie ma. latwo jest byc lojalnym kiedy sie nic nie ryzykuje prawda? tak samo jak ty - przez 2 wojny z rzedu, byles tym ktory nawjecej gadal, robil posty, wygrazal, obiecywal, i co potem? byles pierwszy ktory sie splacil i prosil o payment, potem jak sie ludzie smiali to mowiles ze to dlatego ze i tak zmienaizs swiat, a po prostu nie chcesz chara hunted miec, bedziezs walczyl for ever itp... banaly i propaganda, i gdzie jestes teraz panie bojowniku o wolnosc? natrafila sie pierwsza okazja i zmieniles strone.

wiesz czemu masz te same blessy od 33 lev? bo jak cos sie dzieje i trzeba zaryzykowac dupsko wlasne, to jestes w pz, albo "afk" albo po prostu "musisz dac loga". smieszny jestes.

jestes za slaby z charaktteru zeby wprowadzic w zycie chciarz polwoe tego co tu piszesz, nie masz do tego odwagi, slowa, slowa i jeszcze raz slowa. to jedyne na co cie stac. teraz jestes po stronie chwilowo silniejszej, wiec latwo mowic o lojalnosci itp, szkoda ze jej nie okazalez jak byles po stronie przeciwnej. boisz sie o tego chara i tyle.

odnosnie tego ze obrazales polakow, to walsnie ludzie tacy jak ty robia nam taka opinie, nooby co duzo gadaja i potem nic nie robia, co zmieniaja strony, nooby na ktorych "patsy" sie wzbogacily bardzo w ostanich 3 miesiacach.
i co amsz tylu kumpli? ass lickerow albo pare osob z twoje wlansej gildii, jak masz taki dobry wywiad ktorym nas tu straszysz, to sie dowiedz co powazni ludzie o tobie sadza, i moze otworzysz oczy.