@Biały-Noob... eee Anioł
... Bo mi co? Każdy ma prawo komentować. Zmuś mnie do nieskomentowania.
Level nie ma tu nic do rzeczy (poza tym mam 14, naucz się szukać). Tu się liczy INTELIGENCJA. Teletubisie oglądają tylko dzieciaki w wieku 8- albo ludzie ze stanem umysłowym podobnym do twojego. Co do "skazówek":
1) i 2) Minosek na skale BYŁ ZABIJANY Z FISTA.
3) I tak dalej, i tak dalej... masz jakieś SENSOWNE dowody na prawdziwość tej informacji?
4) A ty "ić" i poszukaj mózgu. Słyszałem że Andrzej L. ma na sprzedaż nieużywany, ale lekko wysmażony (po solarium). Nawet jeżeli ktoś by otworzył drzwi to jakim cudem przeżyłby spotkanie z dwoma Energy Fieldami i Minotaurem Magiem?
5)Tjaaa... Po pierwsze: trzeba mieć taktykę JAK go zabić. Ty na pewno nic byś nie wymyślił, więc mi tu nawet nie próbuj chrzanić że go zabiłeś. Po drugie: z górki tzn. jak? Powiesz czy nie powiesz? (Zapoznaj się ze słowem IRONIA zanim to przeczytasz) Ahaaa... nie chcesz zdradzać tajemnicy... Rozumiem, chcesz żebyśmy mieli niespodziankę...
@Explorer
Twoja ksywa naprawdę odpowiada temu postowi. TZN. zaznacza że należysz do pokolenia "Kolumbów", czylo kolesi którzy odkryli coś po raz 666 w ciągu miesiąca i pisze o tym nowe posty. Co do klucza to co to były za obserwacje? I masz na to jakieś dowody?... Jak to na co? Na istnienie klucza!
//EDIT//
No, aniołku, 10 czerwca (czyli jak się skończy twój ban) wbijam na ten twój serwerek i mi pokazujesz Poison Daggera. Jak nie pokażesz = nie masz. Nie uwierzę w żadnie pieprzenie o dedzie.

Wkurzyłem, pochwaliłem, obraziłem kumpla? Podoba/nie podoba Ci się coś we mnie/moim avatarze/stylu pisania itp? Wyraź to TU, wstawiając mi notę.
----(\_/)
<=(x.x)=|-o - Stop zającom w podpisach!
--- (> <)
Ostatnio edytowany przez Dark Alphadron - 10-06-2006 o 16:01.
|