Zobacz pojedynczy post
stary 10-06-2006, 18:16   #1666
Lord Hybrid
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 14 03 2006
Lokacja: Warszawa

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Gildia: ---
Świat: Galana
Poziom: 111
Skille: 98/96
Poziom mag.: 7
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Rzewnis
Mimo, iz jestem z CoO to musze stanac w obronie Hybrida, tibia to jest gra RPG i kazdy ma prawo do odgrywanie "tego zlego", wiec teoretycznie moze takze huntowac tego druida na 37 lvlu - PA to tez jest sposob na odgrywanie bohatera i wcale nie swiadczy o tym czy ktos w rl ma honor i czy jest lojalny. To ze ktos kradnie w Tibii nie znaczy ze jest zlodziejem w rl, a tym bardziej morderca

Problem jest nieco inny. Na tym forum kazdy moze sobie przypisac, iz jest wlascicielem kazdego chara. Z tego co mi wiadomo (sa to informacje z pierwszej reki), to Falea nie napisal tego.

Dokładnie o tym mówiłem. Ja nigdy nie bawiłem sie w PA itp. A wielu z was odbiera innym przyjemność z gry (tak to tylko gra) i jedna z jej opcji jest możliwość zabicia kogoś - dlatego wybralem server pvp. Z tego co widze to teraz jak tylko sie kogoś walnie to juz wielkie PA, posty itd. LOL

@Ajron 88
Ale skoro sądzicie, że jestem PA itd. podaj chociaż jeden temat z forum tibia.com o moim PA,PK albo chociaż jedna osobe którą zabiłem unjust~~. Bez problemów mogłbym sobie pkować i pomagać innym kumplom w PA, ale to ja zawsze byłem temu przeciwny -.-
Mam wrażenie że nie wiesz o kim mówisz WIELKI LOLu Z PN

Ostatnio edytowany przez Lord Hybrid - 10-06-2006 o 18:18.
Lord Hybrid jest offline