Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ajron 88
po pierwsze , gdzie ja napisalem ze jestes PA ? ze wpomagasz/proponujesz/naklaniasz czy co kolwiek innego zwiazanego z power abusingiem ? jedyny moj post ktory mogl zabrzmiac offensywnie wobec cie to ten "zadizwiasz mnie" , chociarz nie mial on takiego charakteru.
Możesz pisac o PN jakbysmy byli nikim , ale pamietaj ze to Dominion jest cyrkiem pelnym klownow i pajaców a do Preliator Noxis brakuje zbyt wiele żeby wogóle miec śmiałość wymawiac ta nazwe.
zaczynasz m nie bawic..
|
1:0 dla ajrona
hybrid@ nie wiesz kim jestem, ani czy w ogole co kolwiek osiagnalem, wiec oceniajac to "z lekka" sie osmieszasz. nie odpowiedziales takze na zaden z moich zarzutow, moze nie zauawzyles, ale w przeciwienstwie do towich wypowiedzi moje sa uargumentowane. i nienapisalem ze zle robisz odpuszczajac, tylko ze robisz to prawdopodobnie pod duzym naciskiem krytyki. a moze po prostu cie wtedy ponioslo, ale w takim wyapdku wypadaloby sie do tego przyznac i ewentualnie przeprosic a nie zgrywac wielkiego pana "laskawce".
nikt tez nie nazwal cie tu pa.
ktos tu pisal ze to tylko gra i honor czy lojalnosc nie maja z nia nic wspolnego. z tym sie nie zgodze, i owszem moze sobie zabijac kogos bo nie podoba mu sie nick, a ja moge uwazac ze jest to zalosne i mam do tego prawo. rzecz w tym ze kloci sie to z tym co wszem i w obec kolega hybrid usiluje tu glosic.
Rzewnis@ masz racje wbij noz czlonkowi twojej gildii w plecy

oczywioscie moze odgrywas swoja role, ale pomyslales tak jak ktos to juz napisal ze nie grasz w ta gre sam? pomyslales ze twoje lub jego dzialania moga zniszczyc czyjac wielomiesieczna prace, tylko dlatego ze on ma zly dzien? jesli tak pomyslales i mimo wszsytko jest to dla ciebie ok to jestes najzywklejszym egoista.