Zobacz pojedynczy post
stary 10-06-2006, 20:33   #27
Xerc
Guest

Evul

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Łuk4sz
Dziękuję.

Myslałem, że moge zaufać rodakom -.- To tak jakbys się bał zasnąć we własnym domu.

Na pvp już wiele razy szedłem przez zatłoczone depo z lootbagiem i nikt mi nie podskoczył, więc lootbagi kradną głównie na non-pvp.

do ostatniego zdania dodalbym słowo (Guardia), kto rządzi tym badziewnym swiatem? jakis pl o niku ancienciq, ktory marwi sie o dobro shinsen ( jego tibijsiej milosci) i siebie?, moge was wszytkich oje.bać(w sensie okrzyczeć), ale zajęło by mi to caly dzien, a szkoda mi go all jesteście poryci bo gracie na tym osranym swiecie (za duzo polusow, ktorzy nie potrafia sie rzadzic i patrza na sibie a nie o dobro serva) zaluj, ze wybralem guardie, bo to granie na tym gownie tylko psuje nerwy i sprawia kłopoty potem jest tylko coraz gorzej, bo malo jest osob takich jak Sharley, ktory jest najuczciwszy z tego zasranego swiata, mozecie sobie gadac, ale nie widzialem jeszcze szweda ktory mi cos ukadl na nakimkolwiek swiecie, pamietam jak wymienialem kase w banku, na ziemie wywalilo mi z 230k (jebane backpacki), obok mnie stali w turnie pl i swe, swe oddal mi wszystko co zdolal udzwignac, a pl zjebal i tyle go widzialem, byl z gili kwasotta o ile pamietam, czy nawet z gildi ancienciqa NOOB SPIER<DALWAĆ Z TEGO SWIATA, POLACKS ATTACK, BR MASS ATTACK

Ostatnio edytowany przez Xerc - 10-06-2006 o 20:35.