Długo tu mnie nie było, można odnieść wrażenie , że wieki... Ale to co tu ostatnio zauważyłem mnie lekko denerwuje... Nie, nie twierdze, że jestem lepszy czy też mądrzejszy, ale...
Znaczne może od userów:
The Great Orshabaal - Nie mam zamiaru oceniać Cię po Twojej dotychczasowej twórczości, bo może się uczysz i dopiero nabierasz wprawy, ale litości...Czy ty zawsze musisz mieć ostatnie zdanie? Krytyka ma motywować (oczywiście obiektywna), a nie wywoływać kłótnie... Powiem Ci tyle, zamiast wrzucać ten "cały shit" do twórczości, przemyśl to najpierw i dopracuj...
ripper - Cholernie pozytywne wywarłeś na mnie wrażenie (głównie pod względem swojego debiutu w "twórczości"). Twoje opinie są bardzo obiektywne i to się podoba, bo nie moża nikomu mydlić oczu, no nie?

Dodaj jeszcze sobie jakiś avatar. Pozdrawiam
Co do topicow:
Poprostu nc, często się powtarzają i są bezsensownne, nawet "twórczości" nie udało się przed nimi uciec...
Real:
Denerwuje mnie to, a moze nawet bardziej niż denerwuje, bo wrecz wku***a,
wystawianie ocen w mojej wspaniałej szkole, bo mimo ocen 6,5,5,4,4,4,3,3,3,3,3,2,2,1,1 z j.polskiego wychodzi mi 1 i na domiar zlego musze zaliczyć cały rok, bo nauczycielce tak sie ubzdurało... DO tego zadała nam 10 referatów do napisania, gdzie przy 8 dostalem k***icy...
Ps. Z góry sorrka, za niecenzuralne słowa, ale niestety czasem w przypływie emocji nie potrafie inaczej... Pozdrawiam...
Ps.2 Tycząc tematu, proponuje wejść na IRCa i zobaczyć, co my tam codziennie przeżywamy...