Temat: Fantom Team
Zobacz pojedynczy post
stary 10-06-2006, 21:42   #1
R4z0r
Użytkownik Forum

R4z0r's Avatar

Data dołączenia: 18 12 2005

Domyślny Fantom Team

NOWA CZĘŚĆ Strona 2 Nowy Fake nowe czasy.Nie komentujcie że nie robie straznikow bo robie ale niemam weny.Tyle przedmowy.
Krótka Charakterystyka Teamu.
Turok-Dowodzca Teamu,urodzony snajper.Potrafi również niezauważony przejsc przez linie wroga.Jego głownymi atrybutami są:Celność i niezauważalność
Masiek-Komandos z prawdziwego zdarzenia.Dzięki jego nano modyfikowanemu karabinkowi potrafi rozstrzelać cały odział wroga.Jego głownymi atrybutami są:Strzelanie<nie koniecznie celne>Odwaga,wytrzymałość
Stratos-Inzynier i saper.Spec od materiałów wybuchowych,strzela dość słabo.
Jego głownymi atrybutami są:Znajomość materiałów wybuchowych,znajomość pojazdów.
Laco-Nowy członek drużyny.Niegdyś był Informatykiem.Potrafi haknąć każdy komputer.Jego głownymi atrybutami są:Inteligencja,Hakerstwo
Fake zaczyna się podczas jednej z misji Fantom Team.Fantomi muszą zbadac co doprowadziło do wybuchu w laboratorium na jednej z wysp należących do Naich.

PROLOG

Troche chaotyczne ale dalej będzie jakaś fabuła.

NOWA MOŻLIWOŚĆ!! WYSYŁAJCIE DO MNIE PRYWATNE WIADOMOSCI Z PYTANIAM <o mnie XD>a nagram wywiad i na nie odpowiem <wywiad w mp3>

Ostatnio edytowany przez R4z0r - 20-06-2006 o 07:32.
R4z0r jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.