Zobacz pojedynczy post
stary 10-06-2006, 22:59   #145
Maniek-San
Użytkownik Forum

Maniek-San's Avatar

Data dołączenia: 12 05 2006
Lokacja: Białystok

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Druid
Świat: Shivera
Poziom: 60
Poziom mag.: 56
Maniek-San ma numer GG 1956858
Król

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Dziutrix
jest to fake, dość nędzny, źle powklejałeś okienka, i CAP sie nie zgadza.
raz masz malo many i duzo capa, a potem uzywasz rozdzki
Ja w oknach nie widzę nic niepoprawnego - jak powiedział na początku posta wyczyścił okna otwarte po prawej więc jak ręka mu się trzęsie mógł nierówno wytrzeć linie. Cap z SS'a nr 2 i 3 się nie zgadza. A jak myślisz dlaczego? Może wziął coś od kolesia ktory leży przy PZ?

Kolejna sprawa, waga - waga potwora nie pojawia się gdy jest on logicznie za duży do włożenia do baga. Przykład - Hydra. Więc, jak to upierał się przy tym Zenon Burcymucha, po prostu w moich oczach jest on dzieciuchem grającym w Tibię od około 1-2 miesięcy, ale on uważa, że wie o tej grze wszytko.

Co do Steel Force nie mam pojęcia ale prawdopodobnie mogła być to gildia.

Deady znikają równo po miesiącu. Jako, że incydent z Yeti zdarzył się w Lutym, a Bodziu postuje w Kwietniu, więc to naturalne, że nie ma już dead'a.

Sprawa baga została wyjaśniona. Po maksymalnym rozciągnięciu plecaka, po otworzeniu baga znajdującego się w nim okno się nie zmniejsza.

Pozostają dwie sprawy niewyjaśnione: Mapka i formułka "...due to attack by a (y)Yeti."

Ale według mnie jest to 90% wiarygodny SS. Ma ktoś co do tego jakieś wątpliwości?

4.05.2006 You advanced from Level 29 to Level 30.
22.06.2006 You advanced from Level 39 to Level 40.
28.07.2006 You advanced from Level 49 to Level 50.
9.02.2007 You advanced from Level 59 to Level 60.

Signed
MvB™
Maniek-San jest offline   Odpowiedz z Cytatem