Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Dziutrix
jest to fake, dość nędzny, źle powklejałeś okienka, i CAP sie nie zgadza.
raz masz malo many i duzo capa, a potem uzywasz rozdzki
|
Ja w oknach nie widzę nic niepoprawnego - jak powiedział na początku posta wyczyścił okna otwarte po prawej więc jak ręka mu się trzęsie mógł nierówno wytrzeć linie. Cap z SS'a nr 2 i 3 się nie zgadza. A jak myślisz dlaczego? Może wziął coś od kolesia ktory leży przy PZ?
Kolejna sprawa, waga - waga potwora nie pojawia się gdy jest on logicznie za duży do włożenia do baga. Przykład - Hydra. Więc, jak to upierał się przy tym Zenon Burcymucha, po prostu w moich oczach jest on dzieciuchem grającym w Tibię od około 1-2 miesięcy, ale on uważa, że wie o tej grze wszytko.
Co do Steel Force nie mam pojęcia ale prawdopodobnie mogła być to gildia.
Deady znikają równo po miesiącu. Jako, że incydent z Yeti zdarzył się w Lutym, a Bodziu postuje w Kwietniu, więc to naturalne, że nie ma już dead'a.
Sprawa baga została wyjaśniona. Po maksymalnym rozciągnięciu plecaka, po otworzeniu baga znajdującego się w nim okno się nie zmniejsza.
Pozostają dwie sprawy niewyjaśnione: Mapka i formułka "...due to attack by a (y)Yeti."
Ale według mnie jest to 90% wiarygodny SS. Ma ktoś co do tego jakieś wątpliwości?