Zobacz pojedynczy post
stary 10-06-2006, 23:21   #1237
Mioduch
Użytkownik Forum

Mioduch's Avatar

Data dołączenia: 28 05 2005
Lokacja: Warszawa

Stan: Zbanowany
Poziom: 2
Skille: 10
Mioduch ma numer GG 400623 Send a message via Skype™ to Mioduch
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Citek
Hmm...wiesz jakos trudno mi zrozumiec dlaczego napisales ze CAŁE Wanted robi PA, niestety nie zgodzę sie z tobą
A co do czasów kiedy Szwedzi mieli okres przewagi na Azurze to wcale nie sadze czy bylo tak dobrze, ale pamietam ze kazdy chcial zeby wanted wrocilo. Teraz nie potrafie ocenic czy lepiej bylo kiedys czy teraz poniewaz sam jestem w Wanted. Więc nie mi tu oceniać

@up
"Jak juz sie dostaniesz miedzy wrony musisz krakac jak one"

zgodze sie z Tobą.. jak szewdzi mieli kontrole nad azura nie dało sie grac- sam padłem ofiara pa przez Tana i Nez~~ i tylko czekałem az wanted wroci- wrocili na swieta i było spokojnie juz. Całe wanted nie robi PA ale nieliczni robią.
----------------------------------------------------------------------------

Co do Tegaxa to nieznam go dobrze, moze gadałem znim ze 2x.Nie widzialem zeby robił PA ani na tibi nie slyszałem ale jezeli tyle osob o tym pisze to musi byc cos w tym...

----------------------------------------------------------------------------

PA np. robi Adam Zielee ktory mysli ze mu wszystko wolno bo zna Dalipiego... wiem to bo 2x na moich noob charach spotkałem sie znim , nie padł nie dlatego ze zna Dalipiego tylko dlategoze Besih porposiła mnie zebym go zostawił...

(widze ze padłes... nalezalo Ci sie ale to nie ja....z tego typa co cie dednol miesiac temu mi k legi spadly ;p)

-----------------------------------------------------------------------------
a to jakis typ co ma cos do mnie i sie boi pokazac twarzy:

17:18 Armo Smas: wspierales zlego czlowieka
17:19 Armo Smas: drazharma byles w wanted akademy teraz tym smiesznym knigtem garsz
17:20 Armo Smas: mam 2 postulaty pierwsze nie w*******aj sie w forum tibia.pl a drugie uson konto mioduch czekam tydzien
• • • •
23:59 Doktorek Archie: stary dostales postulaty
00:00 Doktorek Archie: masz sie nie udzielac na tibia.pl
00:00 Doktorek Archie: i masz zlikwidowac
00:00 Doktorek Archie: mioducha
00:00 Doktorek Archie: nie ma prawa byc takiego chara
00:00 Doktorek Archie: wiesz za co
00:03 Mioduch: powiedz kim jestes to pogadamy a teraz s*******aj
------------------------------------------------------------------------

Ostatnio edytowany przez Mioduch - 10-06-2006 o 23:24.
Mioduch jest offline