Zobacz pojedynczy post
stary 11-06-2006, 00:37   #54
notop
Użytkownik Forum

notop's Avatar

Data dołączenia: 24 07 2003
Lokacja: saturn

Stan: Początkujący
Imię: sua mea
Profesja: Elder Druid
Świat: arcania
Poziom: 188
Skille: 21/27
Poziom mag.: 79
notop ma numer GG 771065
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Romilda
no, pięknie! Polscy gracze są the best xD

pozdrowienia dla wszystkich wymienionych!
szkoda ze na non pvp,bo na pvp serwach nas bija jak chca i kto chce,a co do roznicy w graniu to niewnikam kto jakie ma odruchy ale ja gram na pvp i w przeciaku calej mojej gry na arcani zdarzylo mi sie 2 razy ze ktos cos mi ukradl(lootbaga itp) a teraz od 57 dni niezabilem nikogo pomimo ze moglbym,niestety niejestem noobem i neizabijam za byle co bo to zalosne

ale niezmieniajac tematu wiec

na non pvp moze ciezej ejst trenowac i skilowac knightow tu sie zgodze,ale gra magami czy drutami jest banalna ,byle noob niewpadnie ci na dle aby zarabac cos a ty mozesz sobie afkowac pod dp jesc i nic ci nikt niezorbi,niemartwisz sie o wojny ze mozesz dostac hunta za free/za lvlv czy zly outfit albo ze zaszybko expisz

wiec nieporownujcie nawet non pvp bo tam walczysz tylko sam z soba i nerwami a tutaj z duza iloscia osob chcacych wykopac cie z serwa(na pvp)
a dla kogostam kto mwoil ze sie znam tyle co slimak na pilotowaniu to wierz mi niegram od tygodnia i tibie doskonale znam;]

osoby z non pvpv sa dla mnie osobami ktora umieja bic expa na sharingu(nerox i mateuszki szczegolnie) a na pvp serwach skonczli by gre placzac mamie w kolniez na 50 lvl
========================================
Ludzie tworza potwory.A potwory maja w naturze niszczyc swych tworcow
notop jest offline