Zobacz pojedynczy post
stary 11-06-2006, 01:49   #35
Browek
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 26 12 2005
Lokacja: Łódź

Stan: Aktywny gracz
Imię: Browek
Profesja: Elite Knight
Gildia: Nobles
Świat: Guardia
Poziom: 101
Skille: 87/85
Poziom mag.: 6
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Xerc
Nie będę już mówił ile osob ma do tego konta passy, jak z resztą do większości charow z Nobles (sharley, szu'ja, galateia sa nielicznymi którzy nie rozdaja swoich "numerkow"), dobra mniejsza z tym.

No Browek nie spodziewałem się tego po tobie (stary Kwasotto Gravedigger), jestescie all noobami na maxa, bo passy rozdajaecie, apotem jest "płacz", że wam konta kradna inni ownerzy. Tylko poklaskać, mi też możecie, bo jestem kretem tak już bywa lole
Mozesz byc kretem czy kim chcesz ja gram sobie dla zabawy nie musze udawadniac swojej wartosci czy czegos w grze. Tacy ja ty biora tibie jak prawdziwe zycie tylko problem jest taki ze ludzie ktorych ty nazywasz "przyjaciolmi" w tej grze pojada Cie jak tylko beda mieli okazje a ty sie zalamiesz.Ja jestem na 100% pewnien ludzi z ktorymi sie przyjaznie na guardi znamy sie nie od dzis i kazdy jest siebie pewnien.

Btw. Wyjasnij mi czemu jestem noobem skoro ty jestes takim "wzorowym tibijczykiem" do wiekszosci w tej grze doszedlem sam zato ty zasuwasz i zerujesz na innych. Teraz moge Ci zapewnic jedno skoros taki madry zajme sie twoja postacia odpowiednio czas mam wiec looz zobaczymy ilu obroncow twojej postaci sie znajdzie
Browek jest offline