Zobacz pojedynczy post
stary 11-06-2006, 03:23   #1675
Lord Hybrid
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 14 03 2006
Lokacja: Warszawa

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Gildia: ---
Świat: Galana
Poziom: 111
Skille: 98/96
Poziom mag.: 7
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ajron 88

Możesz pisac o PN jakbysmy byli nikim , ale pamietaj ze to Dominion jest cyrkiem pelnym klownow i pajaców a do Preliator Noxis brakuje zbyt wiele żeby wogóle miec śmiałość wymawiac ta nazwe.

zaczynasz m nie bawic..
Tak sie składa że z całego PN nie lubie tylko Ciebie, więc nie wmawiaj mi o całej gildii gdy mówie tylko o tobie

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez pawlon
1:0 dla ajrona

hybrid@ nie wiesz kim jestem, ani czy w ogole co kolwiek osiagnalem, wiec oceniajac to "z lekka" sie osmieszasz. nie odpowiedziales takze na zaden z moich zarzutow, moze nie zauawzyles, ale w przeciwienstwie do towich wypowiedzi moje sa uargumentowane. i nienapisalem ze zle robisz odpuszczajac, tylko ze robisz to prawdopodobnie pod duzym naciskiem krytyki. a moze po prostu cie wtedy ponioslo, ale w takim wyapdku wypadaloby sie do tego przyznac i ewentualnie przeprosic a nie zgrywac wielkiego pana "laskawce".

nikt tez nie nazwal cie tu pa.

Może poprostu ignoruje Cie na tym forum i nie mam chęci na odpowiadanie na pytania g******? Skoro przed zabiciem każdej osoby mam sobie myśleć ze zaraz ktos napisze/popłacze sie na forum tibia.pl o tym i będzie krytyka to może lepiej nie grać Nie masz prawa odbierać komuś przyjemności z gry i narzucania kogo może zabić a kogo nie. To server pvp jak wiesz więc huncenie itp. jest częścią gry. Nigdy tego nie używałem ale skoro w waszych oczach jestem taki, to się dostosuje i nadrobie zaległości. Może wtedy docenicie jak dużo mi jeszcze brakowało do PA

Btw. piszecie tutaj cały czas tylko o mnie. Co i innymi? Jesteś niepoinformowany czy może nie umiesz liczyć ile osób które teraz jest w Dominion było kiedyś przeciw patsom :> połowa ? Ników nie będe wymieniał bo to nie o to chodzi. Ale oni się róznią odemnie jednym drobnym szczegółem - mają głeboko w du*** to co tu piszecie bo dla nich jesteście zwykłymi........... więc sobie piszcie dalej, plotkujcie i oskrżajcie innych bo sami jesteście super świetni.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Qreew
Lord Wielki LOLu z Dominium dobrze pamietam czasy kiedy bylismy w FS, kiedy to planowales wielka ofensywe na Patriotow z zaxuhe i innymi. Nagle zmieniles zdanie i postanowiles ze bedziesz walczyl z Pats. Wedlug mnie to nie bylo wporzadku do Mytanta, ktoremu Patriots hunta za taka blachoste zalozyli, tyle razy nazywales go Bro etc... Jak to z Toba jest??
Widze qreew, że pamięc Cie nie zawodzi i jesteś jednym z tych, którzy wiedzą o co chodzi i są poinformowani. Ja powtórze to jeszcze raz bo chyba goście omineli podstawówke i lekcje czytania ze zrozumieniem. W poprzedniej wojnie dla mnie chodziło tylko o Zaxa, który nie miał mozliwości płacenia i powrotu (a nie jakieś tam blablabla o Kondzie itd.). DLatego wtedy doszedlem będąc i tak na straconej pozycji wraz z jakby nie patrzeć z co najmniej połową dzisiejszego Dominion. Ale po pewnym czasie Zax już był prawie free, o czym mnie poinformował osobiście. Ja nie płaciłem za żaden payment. Poprostu sie zalogowałem i Zax a potem i Benavent Driud (Zaxa tata) powiedział że rozmawiali z blablablabla kimś i jest rozwiązanie. Teraz będąc w gildii Dominium tak samo jak WIELU z tych co było poprzednio w gildii przeciwnej ma wkońcu szanse pięknie podziękować Icarusowi, Rainowi, Nuskei za ich zagranie z ostatniej wojny.

Dodatkowo pewnie zauważyliście, że to dzięki waszemu podniecaniu sie i zbednym komentarzom na tym forum upadło appendix i większość akcji Unbreak~~. Mentalność Polacków ROX

Ostatnio edytowany przez Lord Hybrid - 11-06-2006 o 03:55.
Lord Hybrid jest offline