Musiała ci mama wyłączyć komputer za złe oceny w czasie gdy powstawało appendix bo pie***** głupoty jakich jeszcze nie słyszałem.

jak chcesz to weź przeszukaj to forum i znajdz pierwszego posta o appendix. jeżeli ci sie nie chce to powiem tylko tyle że szkodi kastroyoko i lord anarchist PODZIĘKOWALI WAM pięknie za wszystko co piszecie i jest przydatne.
CO do huntów to powiedz kto ma hunta Polaków którzy byli w appendix jak jesteś takim mondralą?? potrafisz wymienić nicki ?
Najlepiej jest zwalić wszystko na kogoś ale ja na siebie nie pozwole lolku
@pawlon
Bzdura 1. strona 18 co do "mojego" war declaration
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Qreew
Ja opuscilem FS ale to bylo przed wypowiedzeniem wojny... a nie dziw sie ze odchodza inni bo filo wyzywal Patsow i pod wplywem zlosci oglosil wojne a to nie ma sensu zeby tylko FS walczylo.
|
Bzdura 2. DOtycząca Xulorina
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Xulorin
Zawsze nie lubiłem PA i skull huntingu i nigdy się nie zmienie.
Już z Demim braliśmy wiele rzeczy pod uwage 
|
Post za który padł Xulorin i podwalili go nasi polscy memberzy w Pats
Bzdura 3. DOtycząca ze ja wypapłałem o wszystkim. str.22
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez thewojtek
Wish us gl
Appendix to ostatnia chyba szansa na koniec z PA wiec ****a wszyscy pomozcie nie bojcie sie o swoje chary jak przegramy to i tak se nie galanie nikt nie pogra bo pa jeszcze bardziej sie zwiekszy
HAIL Appendix
23:14 You see yourself. You are a master sorcerer. You are The light from Above of the Appendix.
|
To wy sie podniecaliście na całym forum zanim cokolwiek sie zaczeło -.-
I najlepsze na koniec
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez szkodi
ja to czytam  a tych waszych wkretow macie w legendary i tych pochodnych gildiach kilku ktorzy ladnie sie maskuja  za to wam dziekujemy bo to walsnie od nich mamy dobre informacje ze tu cos piszecie :> dziekujemy ^.^
|
GZ WAM !!! I pawlon nie masz żadnych podstaw żeby to na mnie to wszystko zwalić. Potym jak sie dowiedziałęm co ty piszecie dopiero założyłem acc i zaczołem sie interesować tym forum