Zobacz pojedynczy post
stary 11-06-2006, 04:30   #1678
pawlon
Użytkownik Forum

pawlon's Avatar

Data dołączenia: 31 03 2004

Stan: Aktywny gracz
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Lord Hybrid
Musiała ci mama wyłączyć komputer za złe oceny w czasie gdy powstawało appendix bo pie***** głupoty jakich jeszcze nie słyszałem. jak chcesz to weź przeszukaj to forum i znajdz pierwszego posta o appendix. jeżeli ci sie nie chce to powiem tylko tyle że szkodi kastroyoko i lord anarchist PODZIĘKOWALI WAM pięknie za wszystko co piszecie i jest przydatne.
CO do huntów to powiedz kto ma hunta Polaków którzy byli w appendix jak jesteś takim mondralą?? potrafisz wymienić nicki ?
Najlepiej jest zwalić wszystko na kogoś ale ja na siebie nie pozwole lolku

@pawlon

Bzdura 1. strona 18 co do "mojego" war declaration

Bzdura 2. DOtycząca Xulorina

Post za który padł Xulorin i podwalili go nasi polscy memberzy w Pats

Bzdura 3. DOtycząca ze ja wypapłałem o wszystkim. str.22

To wy sie podniecaliście na całym forum zanim cokolwiek sie zaczeło -.-

I najlepsze na koniec

GZ WAM !!! I pawlon nie masz żadnych podstaw żeby to na mnie to wszystko zwalić. Potym jak sie dowiedziałęm co ty piszecie dopiero założyłem acc i zaczołem sie interesować tym forum

ahhaha, co ty mi tu dajesz przyklad z "wojny" FS jak ja mowie o appendix?
post xulorina byl wczesniej niz mial invita i nie padl. padl okolo 20 min po tym jak powstala gildia i dostal invita, on chyba wie najlepiej.
napisales war declaration na galana forum(post skasowany bo za stary, a szkoda). jak tylko padlo pare osob z appendix, napisales war declaration, i jzu nie bylo odwrotu.

podajesz przyklady ktorte nijak sie maja do tego co ja pisze, nie odwracaj kota ogonem. tak sie sklada ze wiem co mowie.

PS: jakby egge~ stary(bo chyba sprzedal chara) czytal ten post, to by wiedzial co mam na mysli odnosnie robienia gildii, i war declaration bez zgody reszty.

i nie wykpisz sie niczym, to co tutaj przeczytal szkodi i anarchist pomoglo im podjac decyzje, ale nie bylo to decydujace. a gildie stworzyles ty z twoim kolejnym wspanialym kolegom thorrinem~

koniec tematu z mojej strony, kazdy kto w tym siedzial wie jak bylo.

niech "rzyja horongiewki" specjalnie dla ciebie hybrid wersja "po polsku" zeby twoi koledzy zrozumieli

Ostatnio edytowany przez pawlon - 11-06-2006 o 04:31.
pawlon jest offline