Zobacz pojedynczy post
stary 11-06-2006, 10:20   #33
Baron Kaldrick
Użytkownik Forum

Baron Kaldrick's Avatar

Data dołączenia: 06 03 2004
Lokacja: from Dwarves Lands...

Domyślny

Do dupy z takim forum. Człowiek się stara, wysila się na marne narzekanie, po to tylko, by pobudzić ludzi do flame'u... A tu co? A tu wszyscy się z nim zgadzają. I nie wystarczy nawet powiedzieć, że ten a ten jest be, a ten a ten jest gupi. Ot, kolejna socjologiczna ciekawostka. Punkt postowania zależy od punktu siedzenia większości. Jak słusznie zauważył Nekro, jak Kald był zły, to wszyscy na niego pomstowali, teraz Kald powiedział myśli większości, więc Kald jest cacy. Nekro nie zauważył tylko, że ten temat to jeno prowokacja...
Odejść zamiaru nie mam, na forum syf był, jest i będzie. A jaki wniosek można z tego całego burdelu wyciągnąć?
$cor to picza.
spider-bialystok lubi czasem jechać pod publiczkę. A czasem nawet częściej niż czasem.
PiXiK choćby się zgadzał i tak spróbuje dosrać, co zresztą wychodzi mu nieudolnie.
Allatar nie potrafi spłodzić posta dłuższego niż jedno zdanie.
Movill to jedyny, który odważył się wejść pomiędzy tych 'tru' znanych userów.

Plus parę osób, które postują, bo mnie lubią i parę osób, które postują, bo lubią postować.

I - nie, nie próbowałem zmieniać porządku świata, nie, nie próbowałem prowadzić krucjaty przeciwko noobom, nie, nie próbowałem naprawiać forum, bo przypominałoby to zawracanie Dunaju patykiem od Big Milka. Nie próbowałem wam też zwrócić uwagę na poziom forum, bo ten, jaki jest, każdy widzi. Można tylko powiedzieć, że próbowałem pokazać, że niektórzy ludzie się nie zmieniają.
A teraz grzeczne dzieci, pocałujcie misia w zegarek. Komunal...tfu, komunijny.

Terry Pratchett, "Straż! Straż!"
Baron Kaldrick jest offline   Odpowiedz z Cytatem