Zobacz pojedynczy post
stary 11-06-2006, 12:11   #409
moo
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 21 07 2005

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Zab
Komenty dalej od strony 17-29:
Leviatan - widać, że plagiat tylko 6 grafik i założę się, że więcej nie będzie, chyba że obróci go pare razy...
Sorry, ale nie moglem sie powstrzymac.
Po pierwsze.
Dlaczego wnioskujesz ze to plagiat, bo ma 6 grafik? Inne maja po 8, 12, 16 i dlatego tez sa plagiatami?
Po drugie.
Branie udzialu w konkursie to dla mnie tylko zabawa. Wiem ze moja praca nie ma zadnych szans za podium, ale startuje tylko po to aby sie dobrze bawic. Jest to moja pierwsza praca i wiadomo ze nie trzyma poziomu, ale duzo satysfakcji sprawilo mi jej stworzenie.
Po trzecie.
Mowisz ze wiecej nie bedzie. Mozesz sie nawet zalozyc, ok. Tylko ciekawe o co. Obracac go nie bede, bo to nie ma sensu. Narazie nie mam czasu i ochoty robic kolejnych grafik, ale predzej czy pozniej napewno znajde na to czas.

Moze sie teraz do Ciebie przyczepie, ale skad mam wiedziec ze Twoja grafika to nie plagiat? Ja moge udowodnic ze moja praca to nie plagiat jesli Ty udowodnisz ze Twoja tez nie.

@Lia Mne
Praca nawet nawet. Tylko piszesz ze jest "podatny jedynie na ataki fizyczne". A na obrazku z taktykami runy ladnie w niego wchodza. Ale to taka drobnostka