Zobacz pojedynczy post
stary 11-06-2006, 12:51   #1682
Qreew
Użytkownik Forum

Qreew's Avatar

Data dołączenia: 24 01 2006
Lokacja: Złotoryja

Stan: Aktywny gracz
Imię: Qreew
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Galana
Poziom: -
Poziom mag.: -
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Xulorin
Aight, padłem za "planowanie" wojny. Poprostu Szkodi się rozpędził ale spoko ale potem było wyjaśnione i mnie przepraszali. I to fakt że 2-3 dni przed śmiercią byłem jeszcze w Pats ale odeszłem bo nie zgadzałem się z PA i skullhuntingiem, których nadal nie akceptuje. Inva do UB dostałem chyba odrazu po śmierci. A co do pomocy to uratowali moje "dobre imie" Styp i Corlic. (Lord Anarchist chyba nie bo był zajęty i nie chciało mu się czytać naszego pięknego forum na tibia.pl : D)
Ciekawe czy to pamietasz...
Mialem skulla, podbiegl do mnie galagen i zaczal bic, ucieklem. Po chwili zaczal bic mojego kumpla ktory tez mial skulla, postanowilismy go zabic (atakowanie za skulla ). Po 5 minutach wpadles Ty Febbul Patafin i mowisz ze atakowalismy Twojego syna :|,. Moj kumpel (pucol) prawie padl. Kiedy krupnik przybiegl nam dupe ratowac, straszyles takze jego ze padnie etc... Jak to nazwac??
Z tego co pamietam to padles za to ze miales sprzeczke z Wanosem, najpierw on odszedl z Pats, gdy Ty padles wanos wrocil i wymyslili glupi powod (planowanie wojny).
Qreew jest offline