Zobacz pojedynczy post
stary 11-06-2006, 18:35   #1687
Isildur's Earl
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 20 05 2006

Stan: Niegrający
Imię: -
Profesja: Knight
Gildia: -
Świat: Antica
Poziom: 74
Skille: 96/96
Poziom mag.: 7
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez pawlon
ahhaha, co ty mi tu dajesz przyklad z "wojny" FS jak ja mowie o appendix?
post xulorina byl wczesniej niz mial invita i nie padl. padl okolo 20 min po tym jak powstala gildia i dostal invita, on chyba wie najlepiej.
napisales war declaration na galana forum(post skasowany bo za stary, a szkoda). jak tylko padlo pare osob z appendix, napisales war declaration, i jzu nie bylo odwrotu.

podajesz przyklady ktorte nijak sie maja do tego co ja pisze, nie odwracaj kota ogonem. tak sie sklada ze wiem co mowie.

PS: jakby egge~ stary(bo chyba sprzedal chara) czytal ten post, to by wiedzial co mam na mysli odnosnie robienia gildii, i war declaration bez zgody reszty.

i nie wykpisz sie niczym, to co tutaj przeczytal szkodi i anarchist pomoglo im podjac decyzje, ale nie bylo to decydujace. a gildie stworzyles ty z twoim kolejnym wspanialym kolegom thorrinem~

koniec tematu z mojej strony, kazdy kto w tym siedzial wie jak bylo.

niech "rzyja horongiewki" specjalnie dla ciebie hybrid wersja "po polsku" zeby twoi koledzy zrozumieli

1. Jeśli na tych sprawach znasz się równie dobrze jak na języku polskim no to grats

2. [...] z twoim wspaniałym kolegom thorrinem~ A żebyś wiedział, że Thorin jest wspaniałym kolegą
Isildur's Earl jest offline