Zobacz pojedynczy post
stary 11-06-2006, 20:57   #42
eerion
CS Tibia.pl Team

eerion's Avatar

Data dołączenia: 29 08 2003
Lokacja: Utopia
Wpisy bloga: 2

Stan: Niegrający
eerion ma numer GG 4323111
Domyślny

Cytuj:
Do dupy z takim forum. Człowiek się stara, wysila się na marne narzekanie, po to tylko, by pobudzić ludzi do flame'u... A tu co? A tu wszyscy się z nim zgadzają. I nie wystarczy nawet powiedzieć, że ten a ten jest be, a ten a ten jest gupi. Ot, kolejna socjologiczna ciekawostka. Punkt postowania zależy od punktu siedzenia większości. Jak słusznie zauważył Nekro, jak Kald był zły, to wszyscy na niego pomstowali, teraz Kald powiedział myśli większości, więc Kald jest cacy. Nekro nie zauważył tylko, że ten temat to jeno prowokacja...
No cóż.
Trudno żeby propowkacja wyszła skoro większość prezentująca poziom choć jako-taki się z nim zgadzała - chyba powinnob yć odwrotnie, ale to może ja się nie znam
Cytuj:
Odejść zamiaru nie mam, na forum syf był, jest i będzie.
dobrze że nie masz zamiaru odejść.
To forum bez kalda byłoy nudniejsze - w końcu kto by tutaj rozwałki robił? hiehiehie
Cytuj:
PiXiK choćby się zgadzał i tak spróbuje dosrać, co zresztą wychodzi mu nieudolnie.
Zdziwiłym się jakby mu to wyszło xd
Cytuj:
Plus parę osób, które postują, bo mnie lubią
1 10\/3 y0|_| |<41|) ^^
Cytuj:
I - nie, nie próbowałem zmieniać porządku świata, nie, nie próbowałem prowadzić krucjaty przeciwko noobom, nie, nie próbowałem naprawiać forum, bo przypominałoby to zawracanie Dunaju patykiem od Big Milka. Nie próbowałem wam też zwrócić uwagę na poziom forum, bo ten, jaki jest, każdy widzi. Można tylko powiedzieć, że próbowałem pokazać, że niektórzy ludzie się nie zmieniają.
a inni tak.
Ale wiesz co powiem ci Kald?
jakkowliek nierealne to by było czasami rzucenie się z motyką na słońce jest...
urocze, niesamowite
choćby było z góy skazane na porażkę
Cytuj:
Straszne. Ja zawsze myślałem, że na forach internetowych wyznaje się angielską zasadę "quality, not quantity", ale widocznie jestem staroświecki.
nie tylko ty ^^'
Cytuj:
Rotfl, ja tylko odsyłam do tematu z "wierszykiem o modach" autorstwa The Great Orshabaal'a, gdzie zaczął się kłucić z poster'ami o to, czy w moim nick'u powinna być kropka, czy też nie;d.
ostro ^^
Jak ktoś jest większym noobem ode mnie sprzed tych 2,5 roku to musi być naprawdę z nim źle ;P
Cytuj:
Czy nasza cywilizacja robi się głupsza od zwierząt?
Już teraz jest - tak od paru tysięcy lat
Wpuścić takiego maniaka do tematu o anime

eerion.blogspot.com - Jak to gaijin Japonię ogarniał, czyli relacja z kraju kwitnącej wiśni.
eerion jest offline   Odpowiedz z Cytatem