LoL, pokaz mi choc jeden blad. Pani magister uczy angielskiego nie polskiego, a ja w angielskim nie popelniam bledow. Wiem, wiem, chodzilo ci zapewne o bledy ortograficzne w jezyku polskim. Tutaj tez nie mozesz mi nic zarzucic gdyz to czy ktos pisze na forum uzywajac polskich znakow czy tez nie to tylko jego wybor. Ja natomiast nie uzywam polskich znakow lecz uzywam ich odpowiednikow. Gdybym pisal uzywajac polskich znakow wiadomym jest iz pisalbym "wybór", "odpowiedników", "używał". Zacznijmy tez od tego iz trzeba wpierw wiedziec co to jest blad ortograficzny. Rozumiem jakbym pisal "wybur" ale to ze ktos pisze "wybor" to ty nazywasz bledem? Taki maly wykladzik z jezyka polskiego dla all nieukow na tym forum - nienawidze gdy ktos mi zarzuca iz nie jestem nieomylny. 3majta sie...
EDIT: Wroc! Raul, ty tez nie uzywasz polskich znakow...Bym dokladniej czytal twoj post to nie pisal bym takich wywodow na tym dennym forum. Jednakze... Prosze, wskaz mi gdzie popelnilem blad ortograficzny. Sam jestem ciekaw...
Ostatnio edytowany przez Saxe - 11-06-2006 o 20:23.
|