Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Garino Ardielowan
Dodajmy - w realu starszej od niego o około 15 lat, mającej ponad trzydziestkę na liczniku. Słodkie. 
|
Masz racje to nie normalne ze ludzie sie przyjaznia( widze ze skoro roznica wiekowa ma dla Ciebie az takie znaczenie to masz samych kolegow 15~ dla wiadomosci Ci powiem ze kolo 20 roznice juz sie zacieraja pozyjesz zobaczysz

). Wy odrazu robicie z tego jakies wielkie halo znam i ancieq i shin sa oni jednymi z niewielu osob na guardi ktore naprawde lubie i wiem ze w razie potrzeby mi pomoga a ja im. Nie sa falszywi jak polowa z was. Wnioskuje to po czytaniu waszych kolejnych poustow jeszcze pamietam jak pisalicie do mnie o jakias pomoc teraz wiem ze juz nie zaufam zadnej postaci z owerem co ma 13-14 lat bo jestescie poprosu niedojrzali. Ale jak Kuba Bogu tak Bog Kubie.
@2x up
Nie wiem czemu sie wypowiadasz skoro nawet mnie nie znasz a tymbardziej nie znasz sytulacji na Guardi. Wiesz co to jest wytrzymalosc nerwowa?? Co bys zrobil jak dzien w dzien te same w wiekszosci nooby spamuja Cie i prosza o cos?
Dziekuje za wypowiedzi kolejnych Guardian przynajmniej wiem co o was myslec i jak postepowac dalej w grze. Poprostu wykasujcie mnie ja was nie znam wy mnie. Nie liczcie juz na pomoc w questach badz tansze itemy.Nie proscie o zejscie z expa bo brakuje wam 2% expa badz macie tylko 1h i ze sobie wroce jak skonczycie.Bedziecie przeszkadzac ja bede lurowal
Pozdrawiem wszystkich prawdziwych przyjaciol
Cya Browek dla mnie temat zamkniety