Zobacz pojedynczy post
stary 11-06-2006, 23:49   #43
Browek
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 26 12 2005
Lokacja: Łódź

Stan: Aktywny gracz
Imię: Browek
Profesja: Elite Knight
Gildia: Nobles
Świat: Guardia
Poziom: 101
Skille: 87/85
Poziom mag.: 6
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Garino Ardielowan
Dodajmy - w realu starszej od niego o około 15 lat, mającej ponad trzydziestkę na liczniku. Słodkie.

Masz racje to nie normalne ze ludzie sie przyjaznia( widze ze skoro roznica wiekowa ma dla Ciebie az takie znaczenie to masz samych kolegow 15~ dla wiadomosci Ci powiem ze kolo 20 roznice juz sie zacieraja pozyjesz zobaczysz). Wy odrazu robicie z tego jakies wielkie halo znam i ancieq i shin sa oni jednymi z niewielu osob na guardi ktore naprawde lubie i wiem ze w razie potrzeby mi pomoga a ja im. Nie sa falszywi jak polowa z was. Wnioskuje to po czytaniu waszych kolejnych poustow jeszcze pamietam jak pisalicie do mnie o jakias pomoc teraz wiem ze juz nie zaufam zadnej postaci z owerem co ma 13-14 lat bo jestescie poprosu niedojrzali. Ale jak Kuba Bogu tak Bog Kubie.

@2x up
Nie wiem czemu sie wypowiadasz skoro nawet mnie nie znasz a tymbardziej nie znasz sytulacji na Guardi. Wiesz co to jest wytrzymalosc nerwowa?? Co bys zrobil jak dzien w dzien te same w wiekszosci nooby spamuja Cie i prosza o cos?

Dziekuje za wypowiedzi kolejnych Guardian przynajmniej wiem co o was myslec i jak postepowac dalej w grze. Poprostu wykasujcie mnie ja was nie znam wy mnie. Nie liczcie juz na pomoc w questach badz tansze itemy.Nie proscie o zejscie z expa bo brakuje wam 2% expa badz macie tylko 1h i ze sobie wroce jak skonczycie.Bedziecie przeszkadzac ja bede lurowal

Pozdrawiem wszystkich prawdziwych przyjaciol
Cya Browek dla mnie temat zamkniety

Ostatnio edytowany przez Browek - 11-06-2006 o 23:51.
Browek jest offline