Zobacz pojedynczy post
stary 12-06-2006, 01:26   #1264
wr00n
Użytkownik Forum

wr00n's Avatar

Data dołączenia: 18 11 2005

Stan: Początkujący
Profesja: Elite Knight
Gildia: Synergy
Świat: Xerena
Poziom: 100
Skille: 86/81
Poziom mag.: 7
Domyślny ekhm ekhm ekhm (ale trzeba byc pajacem zeby tak robic ;p )

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Saxe
Taaaa, przecinkow praktycznie wogole nie stawiam, dobrze o tym wiem Dlaczego wszystcy tutaj to takie nadete gluptasy, all na powaznie biora. Albo sie wszystcy madrza albo wyzywaja, jada po rodzicach itp. Ludzie, traktujcie zycie z dystansem. Nie bierzcie all na powaznie.
A co do PA, no coz, jak tak bardzo chcesz... Koles odda domek za friko no i jeszcze doplaci 10k, co ty na to? A pewnie cie to nie obchodzi bo to nie twoj domek i nie twoja kasa. No ale trudno, wkopales goscia. XD
W ogole to pisze sie tak osle. Znajdz sobie pania magister do pomocy w nauce jezyka polskiego skoro angielski juz opanowales. I nie zapominaj ,ze monopol na nieomylnosc to tutaj posiadam ja.

@Jed przecinki sa bledami interpunkcyjnymi.

@PA
Oczywiscie pa jest czescia gry tyle , ze pa'owac tez trzeba umiec. Jak to napisal mataca kazdy , kto ma wladzie i jej nie wykorzystuje jest tepy. Jednakze nawet pa ma swoje granice ,bo mowienie ofierze ze zrobila cos czego nie zrobila jest juz szczytem bezczelnosci. Mi sie np podoba styl pa'owania Draza. Nie mam powodu ale plac mi bo jestem silniejszy. Duzo bardziej wole ten rodzaj od plac mi bo biles XXXX. Kolejna sprawa ktora byla poruszana na tym forum to hunty za to ze h level nie byl w stanie zabic low levela swoim pk charem. Moim nieskromnym zdaniem jest to zalosne (swego czasu wlasnie w taki sposob zalapalem hunta od corsa i abu). Odnoscnie Pa shanoza to powszechnie wiadamo ze pa uprawiali nieprzecietne ;] , wiec prosze teraz nie zaprzeczac. Jak mi sie cos przypomni waznego to wyedytuje i cos tutaj dopisze bo cos mi mowi ,ze zapomnialem o czyms waznym.

Niepozdrawiam.

Ostatnio edytowany przez wr00n - 12-06-2006 o 01:29.
wr00n jest offline