Zobacz pojedynczy post
stary 12-06-2006, 03:18   #21
Oscarius
Użytkownik forum

Oscarius's Avatar

Data dołączenia: 12 06 2006
Lokacja: Heaven

Domyślny

Na wstepie chcialbym podsumowac wszystkie czesci hirołsow:
  • Heroes I - rewolucja
  • Heroes II - kontynuacja rewolucji
  • Heroes III - Najlepsza i najbardziej udana czesc (klasyka)
  • Heroes IV - Nieudane polaczenie I, II i III (totalna porazka)

Wlasnie ukonczylem wszystkie kampanie i mapki single player w hirols V. Przyznam, ze gralo sie ciekawie, grafika jest ladna, ale nie powalajaca ( i dobrze, gdyby byla lepsza wiekszosc narzekala by na slaby sprzet ). W tej grze liczy sie klimat, i musze powiedziec, ze im sie to udalo - UbiSoft nie poszedl na latwizne. Fabula przypomina nieco serial brazylijski Nie wiem czemu, ale po skonczeniu HoMMV zainstalowalem HoMM3 z dodatkami i zaczalem od nowa przechodzic kampanie, heh (nie mam na to racjonalnego wytlumaczenia )

Podsumowujac: Heroes of Might and Magic V jest gra udana, zachowujaca klimat z porzednich czesci, nie zaluje wydanych na nia ciezko zarobionych pieniedzy Ale jedno jest pewne, nic nie przebije HoMM3. Takie jest moje zdanie.

Moja ocena HoMM5 9/10

P.S. Zephir, podany przez Ciebie wyzej mod Black Knight nie chodzi poprawnie...w zamku Necropolis nadal jest budynek z duchami i mozna je rekrutowac, dopiero po ich zakupie zamieniaja sie w Czarnych Rycerzy.

Oscarius
Oscarius jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.