Omg im dluzej tu przebywam i czytam te... niewiem jakim mianem bym mogl wasze slowa okreslic, tym bardziej mi sie mozg lasuje. Wyjasnie tylko kilka spraw:
@Veers
Jeden wielki stek bzdur. Nie chcial bym cie obrazac stary ale albo jestes slepy albo glupi. Napisalem iz koles przelicytowal mnie w aukcji. Napisalem rowniez ze jestem gotow za ten domek zaplacic (nie jest to CC na Edron czy jakis stu kratkowiec w Veno) ale no coz, przecie jak taki zlodziej i PA moglby od kogos cos prawie uczciwie kupic. Chcialbym tez zauwazyc iz nie masz najmniejszego pojecia czego to ja nie dopuszczam a co dopuszczam do swej swiadomosci, wiec tez nie wypowiadaj sie na ten temat. Wiem ze maly ludek z zielonym nickiem nad lebkiem to za kilkuset metrami kabla istota ludzka, istota ktora tyrala na swoj dorobek setki godzin i ni z tad ni z owad ktos mu to odbiera. Piekne, nieprawdaz? A co do zmiany obrazu Wanted, moze nie tak do konca. Wiadomo iz to najsilniejsze jednostki wyrabiaja opinie o calosci, jednak czy ktos rozsadny moze oceniac grupe skladajaca sie z 50 osob gdzie kazda ma odmienny charakter i usposobienie, nie znajac wszystkich jej czlonkow?
@wr00n
"Wogole to pisze sie tak osle..." Wtf? Jak? A poza tym nie potrzebuje nauczycielki od Polskiego. Jak tylko przejde moja marna szkole to wypierwypier z tego nedznego kraju do Anglii znalezc prace i studiowac.
@Nie moj nocny koszmar (ja nie miewam koszmarow, to one miewaja mnie)
Moze robie, moze nie. Jednakze przedstawiona rozmowa jest zadnym dowodem odnosnie PA. Rozmawiamy tu o konkretnym kliencie z nickiem Betefado, od ktorego chcialem odkupic praktycznie moj domek. A to ze sciagnelo sie razem z Banitkiem kilka c armor w kopalniach to juz zupelnie co innego. I mimo wszystko przyznaje sie do tego sam, nie musicie odkopywac mej straszliwej przeszlosci i szukac brudow na mnie!!!!11!!!1!!1!!!1!111!
Dobra, tak miedzy nami to te bzdury co tu piszecie sa zalosne. Mozecie mnie teraz dowoli wysmiewac, obrazac, co tylko chcecie, osobiscie wbijam w to. Jednak ja wiem, iz w glebi serca kazdy z was pomysli iz w pewnych kwestiach mam racje, i zaden wyssany z palca argument nie jest w stanie tego zatuszowac. Co do waszego wypaczonego swiatopogladu... kazdy ma prawo do wlasnej opinii dlatego nie potepiam was za to (przynajmniej nie w 100%). Jednakze klikanie przycisku "zaloguj" na tym nedznym forum jest ponizej mej godnosci. Dlatego juz wiecej nie bede odpowiadac na wasze bezpodstawne zarzuty i infantylne posty. W zamian, pojde sobie pograc na Azurce - ja przynajmniej moge ;] Pozdro
Edit: No, poki jeszcze jestem zalogowany dorzuce krotki fragment rozmowy ;]
16:54 Xargon Ar'Sol: Bo wuchta noobow sie wymadrzala
16:54 Tegax: tam sa same pedlay
16:54 Tegax: juz mi 3 konta zbanowali
16:56 Xargon Ar'Sol: xD
Ban na 9999999999 dni dla Mr.Tegax - pomyslowe xD Z podrowieniami dla Adminow forum.
Ostatnio edytowany przez Saxe - 12-06-2006 o 17:51.
|