re: @up
byłeś szybszy
Cytuj:
Dobrze ci radze - skoncz plaxowac, im lepszy gracz tym mniej plaxuje. (niezaleznie od lvl)
|
Cytuj:
Potworz to jeszcze raz plax. Studded armor 50 tak? Ucz mnie moj mistrzu plax.
|
aha... -.-''
Cytuj:
Brzmi to tak jakbys przechwalal swoj lvl. A tak naprawde masz bardzo niski lvl na rooku i nic dziwnego ze z takim lvlem nie znasz jeszcze calej wyspy. Spojrz sobie chocby jaki lvl na rooku ma gracz o nicku Sunrise (wiem ze wszyscy wiedza ale autor tematu niekoniecznie musi to wiedziec )
|
patrząc na Twój podpis [zakłądam że jest aktualny] to sam tez nie szczycisz się wysokim levelem
He/She is "tutaj jest napisana ranga gracza w gildii" of "tutaj jest nazwa gildii" ("a tutaj w nawiasie dopisek jaki nadaje czlonkowi gildii lider lub vice")
I wez nawet nie probuj udowadniac ze tego na forum nie znalazles.
Znalazł. Kilka stron wcześniej. Więc po co się powtarzasz ?
Cytuj:
To "dziwne" swiatlo to nie jest swiatlo ktore plynie od gracza, tylko swiatlo latarni w miescie. Nic wiecej. Po prostu jak jestes w miescie to tam takze latarnie oswietlaja teren.
|
Potrafisz czytać ? wyraźnie napisał, że światło PORUSZAŁO się za innym graczem.
Cytuj:
Nie okreslaj siebie mianem rookstayera bo rookstayer (inaczej rookmaster) to mistrz rooka a ty grasz od dwoch tygodni i jak sam stwierdziles nawet nie cala znasz wyspe.
|
Rookstayer to ktos kto zostaje na rooku, nie idze na mainland, ma level wyzszy niz 8. zrozumiałeś ? rookmaster jest jeden- sunrise. A ilośc czasu spędzonego na rooku nie ma ŻADNEGO znaczenia. liczy się to, że masz lvl wyższy niż 9.
Cytuj:
Buhahahahahahahaahahahahahahahahahaha
Ja nie wyrobie.
|
Ja też nie. Powala mnie Twoja głupota i ignorancja.
Cytuj:
sam czesto kupujac np b-robe uslysze od kogos ze mi selnie za 25k (normalna cena na servie) a ja do niego mowie "lol, bye". Czesto to skutkuje bo sprzedajacemu sie wydaje ze popelnia blad.
|
ktoś kto ma b-robe, raczej zna się na ekonomi tibijskiej. Zreszta Twoje "lol, bye" jest żałosne -.-
Cytuj:
Jest to bardzo szybki zarobek. Jak masz juz gotowe chary z 2 lvlem w miescie to mozna i ~15 razy w ciagu godziny zdobyc cooper shielda a to jest 1,5k. (i przy okazji 15 legionow - 375 gp, to razem 1,875k)
|
zanim zrobisz 15 charów, zdobędziesz nimi 2 lvl i wykonasz questa, to ja w tym czasie zarobie 2 razy tyle. co więcej- copper shield quest wymaga kilku LF. Więc zyski spadają.
Cytuj:
No bo jestes poczatkujacy. I to nie "mimo" lvla ale wlasnie miedzy innymi takze z powodu tego lvla bo masz bardzo niski. Nie rozumiem po co sie chwalisz takim lvlem. 11 lvl to byl wysoki w pierwszym tygodniu dzialania tibii w 1997 roku.
|
A jakie są inne powody ? Wskaz mi JEDEN jego post w którym chwali się levelem [ a tak btw. Czy Ty nie cieszyłeś się z pierwszego awansu, wyjścia na main, pierwszego ubitego draga ?]