Zobacz pojedynczy post
stary 12-06-2006, 20:42   #42
Onori
Użytkownik Forum

Onori's Avatar

Data dołączenia: 11 09 2005
Lokacja: Dębica

Stan: Na Emeryturze
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez mistrz kylu
Buraku on nie dzieli konta a nawet jeśli to h^^ cie to obchodzi cieszysz sie ze padł bo pewnie przelewa sie toba zadrość ze on taki posiada lvl a ty nie wiesz ja juz nie gram w tibie wyleczyłem sie z tego ale widze ze ty jeszcze masz długą drogePOZDRO
Oj Ty "buraku" cukrowy jaki jesteś biedny... wierzysz, że on nie dzieli konta... ktoś kiedyś powiedział: "nadzieja matką głupich" , poniekąd forum jest po to aby wygłaszać swoje poglądy więc nie krytykuj mnie za moje zdnianie, zazdrość?! faktycznie mam o co -.- rozmawiałeś z nim kiedyś? on mi przypomina dzieciaka 10 letniego który nie umie pisać, a jedynie co może osiągnąć "wielkiego" to przez oszustwo, faktycznie mam być czego zazdrosny zawsze twierdziłem, że 2 poziomowa postać jest lepsza od niego, bo ona przynajmniej do poziomu doszła sama a nie z pomocą braci. Kolejnym dowodem niech będzie to, że nie gram w Tibie więc zazdrość nie ma co mnie zjadać . Coż Tobie zostawiam nadzieje i wiare w Sero... ciekawe kiedy przekonasz się całej prawy o swoim idolu...

Ps. Wiem pobawiłem się troche w archologa ;]
Pss. Coś czuje, że zaraz będzie "Co Ty nobie gadasz!!!11!!" -.-

Ostatnio edytowany przez Onori - 12-06-2006 o 20:44.
Onori jest offline   Odpowiedz z Cytatem