Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Browek
Zanim cos napiszesz przeczytaj caly temat i zobacz kto kogo pierwszy zaczol obrazac jak napsalem gdzies wyzej nikt mnie nie bedzie obrazal a szczegulnie 13-14 latki zwac od k.rew mnie nie beda. Widze ze ty super dorosly jestes. Teraz skoro ja jestem szczeniakiem zdefiniuj mi co to oznacza skors taki dorosly widze 19 na karku to napewno wiesz wiec czekam na odpowiedz prosze pana. Osobiscie mnie nie obchodzi wasze zdanie czy sharuje czy tez nie. Kazdy kto mnie zna wie jak jest i to mi w zupelnosci wystarcza.
Powiem tyle nie znasz mnie grasz na innym swiecie to po co wogule sie tu wypowiadasz co do mojego domniewanego shara?? A jesli juz piszez ze sharuje prosze napisz mi ilu owerow ma jak maja na imie?? Skoro tak jest to zaje.... expa od dlugiego czasu chyba musze z nimi pogadac ostro bo po 20K dzinnie to chyba z 10 nas tu gra bo sam nie wiem jak to solo da sie zrobic...
Btw. Moge napisac tak samo ze sharujesz ktory ower robil Ci tutora o ile wogule go masz w co ostro watpie <-- i ma to jakos wage nie bo to wszystko wyssane z palca pisac kazdy se moze masz dowody pisz nie masz przemilcz sprawe
|
Poziom na jakim chcem przeprowadzić z tobą dyskusje to najwidoczniej dla ciebie za dużo, masz całkowita racje, że cie nie znam...ale jeśli widze jak sam zniżasz sie do poziomu takiego 14-latka to nie musze mowić, że jesteś na takim samym poziomie co oni i to właśnie świadczy o tym, że za wysoko mierzysz...
Co do mnie...ogólnie nie moge wywnioskować nic z twojego posta...bo piszesz coś o mnie po chwili zmieniasz temat... Wystarczy tego...nie prubuje cie obrazić,lecz pokazać ci, że zachowując sie identycznie jak te dzieciaki...robisz sie do nich podobny.
oVer.
Szacunek. Mimo, iż to wirtualny świat, pamiętaj o tym, że jednak po drugiej stronie siedzi żywa osoba, z krwi i kości, która ma uczucia. Okaż mi szacunek, a otrzymasz to samo. Nie podoba się → wy*******aj.
|