Zobacz pojedynczy post
stary 13-06-2006, 01:01   #377
Piotrek Marycha
Użytkownik Forum

Piotrek Marycha's Avatar

Data dołączenia: 16 02 2006
Lokacja: Legionowo

Stan: Niegrający
Imię: Dobrzejszy
Profesja: Paladin
Gildia: ';..;'
Świat: Xerena
Poziom: 64
Skille: 81
Poziom mag.: 16
Piotrek Marycha ma numer GG 7952466
Domyślny

Sry moze nie mam dużego doświadczenia (z teoretyczną wiedzą lepiej u mnie ) ale knight wcale nie zadaje naprawde duzych hitów , jzu dosc dawno dla jaj poprosilem ~35-40 lvl knighta zeby zrobil mi kilka testow (jak widac po profilu jestem palek), ja zalozylem guardian shielda i przy moim żałosnym shieldingu (36skill na 30 lvl ) tarfial przecietnie 15-35 i dosc czesto wogle nie trafial O.o' zaraz go obsmarujecie ze jakie skile albo bron mial - skilli nie znam ale wiem ze mial f axe albo b sword , ale dla porównania moge poprosic znajomego (z widzenia) knighta który wiem ze ma kapitalne skille aby zrobil mi kilka testów.

Z innej beczki - czemu to master sorce trzęsą serwami a nie elite knightci?? he?
Co do tego sorca jeszcze - co wyscie sie uparli na te UE!? duzo abrdziej oplaca sie szyc na zmiane e wave i SD, w tym wypadku knight nie wyuha sie na pewno

Dodam jeszcze takie spostrzeżenie - knight jest trudny do zabicia bardzo- ale za to sam nie wymiata na boki - wniosek - knight to długodystanoswiec a sorc to sprinter