me elyte plax xD
@Kald:
A teraz powiedz mi - dlaczego najpierw próbujesz stworzyć (z góry skazaną na porażkę) okazje do flame'u, a potem obwiniasz wysztkich za to że się nie powiodła?
Zaraz wszyscy są lizodupami i jadą pod publiczke. Część owszem - ale czemu zaliczasz dot ej kategorii wszystkich?
A teraz powiedz mi - jak chciałeś wywołać flame?
flame'u się nie wywołuje z prądem, tylko pod prąd.
@Maethi:
yup.
Część chce być elytarna, część zuważona, itd - próbują się wybić jak teraz jest niemalże wszędzie na świecie. Za wszelką cenę.
Ale powiedz mi - dlaczego zaliczasz do tej grupy osoby które mają własne zdanie - które pokrywa się dosć mocno ze zdaniem Kalda - w końcu do jasnej cholery - nie tlyko kald myśli w ten sposób?
Każdy kto ma choć troche oleju w głowie nie jest zadowolony z tego co się obecnie dzieje na forum. Dlaczego więc - gdy w końcu mają okazje wypowiedzieć swoje zdanie (bo temat kolejny zakłądać z tego powodu nie ma sensu) zostają zjechani do lizodupów za swoje zdanie i swoje własne wnioski tylko dlatego że się pokrywają z tymi Kalda?
Dziękuje bardzo za takie coś - prosze zatrzymać autobus bo wysiadam.
Cytuj:
a nie zdziwiłbym się?widzisz Tobie też nie wszystko wychodzi:-)
|
JEszcze nie było człowieka któremu by wszystko wyszło ^^
Cytuj:
Jak już pisałem większość użytkowników pewnie nigdy nie przeczytało tak długiego tekstu jak twój post. Smutne ale prawdziwe ;<
|
Tutaj się trzeba zgodzić.
Smutne, ale prawdziwe
Cytuj:
Następny temat w którym ynteligencyja forum narzeka na bandę głupich noobów.
|
Wstrzymywanie w sobie emocji źle wpływea na zdrowie i moze prowadzić do bardzo cieżkich chorób jak np. nerwica czy kvrwica
zacytuję pewną ciekawą (aczkolwiek fikcyjną) osobę:
Cytuj:
ten kraj przydałoby się z raz rozwalić
|
Jakkolwiek utopijne by to nie było.