"lol na 20 80/60 lol ja na 20 mam skille 71/69 i uwazam je za swietne i wiesz ile musze trenowa dla jedengo skilla swordu??? trzy godziny..."
Gosciu, ty chyba jestes o te 8 godzin do przodu, jak ci skill skacze co 3 godziny.
Poza tym (to do kolesi, co pisza, ze maja 45/41 na xx elvelu i pisza ze slabe) zamiast pisac, ze slabe to wezcie sie w garsc i trenujcie, a nie narzekacie. A jak wam pasuja takie skille, to idziecie expic, lootowac itd. i sie ogolnie bawic. Tak czy siak, kazdy kto chce osiagnac jakis przyzwoity lvl w tej grze bedzie musial kiedys spedzic conajmniej miesiac na hardcorowym treningu, jedni wola to zrobic wczesniej, inni beda sie tym martwic pozniej. Indywidualny wybor (jak juz to ktos napisal).
Edit:
Jeszcze jedna sprawa. Ktos pisal, ze na minosach i ogolnie enpecach to mozna trenic do 60/60. Bzdura. Ja mam 72 w axie i wciaz mi sie dobrze treni na minosach. Biore dwa, zabijam jednego, to akurat przychodzi kolejny i tak w kolko. Przy okazji jest troche lootu (no nie tak troche.. ostatnio przez 14 godzin uzbieralem wor za 4k i troche expa). Ale wieksza szansa zgonu, bo nie ma kto popilnowac postsaci jak trzeba zjesc czy cos.
|