Zobacz pojedynczy post
stary 13-06-2006, 10:55   #458
Terranova
Użytkownik Forum

Terranova's Avatar

Data dołączenia: 10 09 2005

Imię: Fercarth
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Royal Angles
Świat: Guardia
Poziom: 138
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kwaso
up@ wykonanie dobre ,ale reszte skiepales.

twierdzisz ze gnoma mozna spotkac wszedzie, ma 0 hp i 0 expa ,a loot wrecz b. dobry. 50-350 (czy jakos tak) gp za jednego gnoma a wystarczy tylko cisnac go z lmm'a.Z lootem kompletnie przesadziles...lepiej zmien to i popraw ogolnie statystyki tego potwora.
Poprawiłem, założeniem było, że Gnomy pojawiają się rzadko, trochę częściej niż bossowie ale nie regularnym spawnem, stąd ten dobry loot. Jeśli w charakterystyce wpisałem, że Gnomy zwiedziły wiele nieodkrytych miejsc to do ich skarbów nie może należeć sword czy mace, tylko jakies bardziej wyszukane itemki.
Nie doczytałeś też chyba, że Gnoma nie da się zabić, można go uderzyć raz góra dwa przy dużym szczęściu i za każdym hitem wypada coś z niego. Jeśli nie da się go zabić to po co mu hp i exp?
Ale dzięki za uwagę, poprawiłem i dopisałem częstotliwość występowania.
Myślę jednak, że loot jest dobry, ponieważ jeśli spotka się takiego Gnoma raz góra 2 na tydzień na servie, to pomyśl jaka jest szansa zdobycia np. boots of haste
Potwór ten ma być dość nietypowy, chciałem nim dodać jakiegoś troche innego charakteru do Tibii, potworów jest dużo a nie ma takich rozrywkowych i śmiesznych.
Pozdro i dzięki za uwagę.

Ostatnio edytowany przez Terranova - 13-06-2006 o 12:43.
Terranova jest offline