Zobacz pojedynczy post
stary 13-06-2006, 10:58   #365
Dark Alphadron
Użytkownik Forum

Dark Alphadron's Avatar

Data dołączenia: 29 11 2005
Lokacja: Dark Dimension - Plains of Shadows

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Rookstayer
Gildia: Patrz nick.
Świat: Antica
Poziom: N/A
Skille: Zmienne
Poziom mag.: ..
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Bialy_Aniol
Zakonczcie ten temat ludzie 0o
Niedlogo update -.- i bendol itemy nowe na rook nawet scale armor,
spike sworda juz sie nie da zdobyc Calol noc siedzialem przy tibia rook.
Prubowalem zabic minosa na skale i nic , zabilem go z 30 razy! i klucz nie wylatuje tzn. wiec juz spike sword nie mozna zrobic , 2 lata temu byl o mozna!!!!
Aleś wymyślił... Skąd to niby wiesz? masz pewność że CipSoft da te itemy na rook? Scale armor, lol, z tym nawet całe Mino Hell nic ci nie zrobi, co dopiero jeden minos... Spike Sworda może i da się zdobyć ale nikt nie wie jak. Mino na Skale (TM) nie musi być powiązany z Mino Mage, Mino Mage nie musi być powiązany ze Spike Swordem... Poza tym Knightmare wcale NIE mówił że drogi do SS nie ma, tylko że ludzie za daleko szukają (czytałem to gdzieś na tibia.pl). 2 lata temu dało się go zdoby tak samo jak i teraz (czyli nikt nie znał dorgi, choć była). Brass Armor Sunrise'a wcale NIE oznacza że MM był dostępny. Kiedyś to leciało ze zwykłego minosa. (tibia.pl)

Cytuj:
Ja t nic ni zaczolem , byl temat o spike sword , dalem skazowki male , no ale ze tu znalazl sie pan wiedzocy o tibia to ja nic nie poczne.
Uwazam ze ten temat powinien byc zamkniety,zbliza sie update,Bedziemy mogli juz niedlogo uzywac spike sword , dwarven shield i innych bajerow na rooku.Wiec poco ciognoc ten teamt to ja Dont know. : ance:
Dałeś bzdurne "skazówki" (Język Polski się kłania), Spike Sword będzie tak samo dostępny jak teraz, Dwarven shield prawdopodobnie w ogóle nie będzie (nie wiem skąd ty te pseudoinformacje bierzesz). Po co ciągnąć temat to ja też nie wiem. Prosiłem jednego z modów żeby zamknął (żeby nie było wątpliwości, jeszcze ZANIM zdążyłeś się do mnie odezwać), moją prośbę olał ciepłym moczem, mówiąc że "(...) istnieje opcja ignorowania tematów i użytkowników". Nie powiem KTÓRY. Sami się zapytajcie Modków (o ile was to obchodzi), jeżeli on będzie miał ochotę to wam powie.

Wkurzyłem, pochwaliłem, obraziłem kumpla? Podoba/nie podoba Ci się coś we mnie/moim avatarze/stylu pisania itp? Wyraź to TU, wstawiając mi notę.
----(\_/)
<=(x.x)=|-o - Stop zającom w podpisach!
--- (> <)
Dark Alphadron jest offline   Odpowiedz z Cytatem