Cytuj:
Oryginalnie napisane przez scorp
@Megallion
Powiem Ci tylko tyle że spokowiowałes same wypowiedzi browka, a skopiuj tamtych, czyż oni nie mówili fuck u, itp itd? Wydaje mi sie że poprostu zazdroscisz dla browka , kwasa lvl itd , wiesz... pokaz mi swoja fotke na rl, browek np moze przyjechac do ciebie i moze sobie pogadacie, bo tutaj jezdzisz po wszystkich, ze jest cfaniakiem... Nie grales na guardii, nie znasz sytuacji nie wypowiadaj sie i nie wal jakis debilnych tekstow typu; tak tak, kupil chara a teraz kozaczy
- Scorp
|
jak moge im czegos zazdroscic w grze w ktora nie gram ?
powiedz czy ty bys sie nie wkurzyl nie dosc ze z czego wiem to hydry 24h/24h sa zajete i tylko dostep maja do nich wybitnie urodzeni czyt:Browek i reszta z tej paczki
co do twojej wypowiedzi ze nie gralem na guardi jest ja gówno prawda jesli masz kontakt do Bulikuli/Bulikuliqu/Lord Bulikuli itp itd spytaj sie go albo Sir Tequil'a moja stara postac to Anarki sorcerer later Nikczemny Gumis nowa San chez (dlugo tam nie wytrzymalem bo szybko i w krotkim czasie zostalem ojebany na 150k;o i to nie byl hack ;p co to Anarki sorcerer postac dawno ale to bardzo dawno temu bo w wakacje tamtego roku oddalem dla ziom'a Nikczemny Gumis ma deleted

)
zreszta co mam opisywac innych skoro na filmie chyba o nich chodzi ?