Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Than
Ty jak widzę przestałeś grać. Czyżby z powodu zainteresowania tą samą płcią? 
|
Ja w przeciwieństwie do Ciebie nie musze przestawać grać, żeby interesować się płcią przeciwną. Radze sobie bardzo dobrze grając i spotykając się z dziewczynami. Ale sorrki jak ktoś rodzi się z taka twarzą jak ty to nie dziwie się, że gra w Tibie, bo wie, że w życiu realnym po prostu by...
Dobrze wiesz o jakim zdjęciu mówie Than. Bajer na nim wyszedłeś
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Than
Gz odwagi, że piszesz o tym tak oficjalnie 
|
O czym piszę oficjalnie? Tiaaa dokładne czytanie ze zrozumieniem szfankuje. Może jakis kurs naukowy czy coś. Chociaż wątpie, żeby cokolwiek to pomoglo. Napisałem, żeby oni pokazali film jak się...a nie, że ja to robię matołku

A tak pozatym to po co, zamieszczasz tu moje cytaty z innych tematów nie dotyczących tego o czym tu piszemy? Rozumiem, że nie wiesz co masz do mnie powiedzieć i nie masz mi niczego do zarzucenia, albo nie umiesz dobrze sformułować zdania, tak aby mogło mi to zaszkodzić, ale cytatów z innych tematów nie masz co zamieszczać bo po prostu to jest zagranie 10 latka gz "inteligencji"
A to do wszystkich udzieljącyh się w tym temacie. Nie piszcie, że Browek i spółka to lurerzy, złodzieje etc. bo to każdy już wie. Wystarczy tylko przeczytać ten teamt i każdy dowie sie jacy są naprawdę. A Modki mogły by już zamknąć ten temat bo to powoli robi się już nudne. Browek i tak nie przyzna się, że robi źle, ale to już jego sprawa. Niech się tylko nie zdziwi, gdy ktoś kiedyś hacknie go za swoje przewinienia.