Witam!
CipSoft daje bany za account sharing/trading, jeżeli napiszesz jakąś bzdurę na oficjalnym forum. Wystraczy, że napiszesz chociaż jedno zdanie nie tak i możesz mieć stracone konto na jakiś czas, lub pożegnać się z nim na zawsze.
Np. osławiany przez to forum Setzer Gambler dostał bana za account sharing, bo z jego postów na tibia.com CipSoft wywnioskował, że dzieli konto na wojnach.
Może to kogoś zainteresuje, ale w moim przypadku skończyło się banem sytuacja, w której napisałem na forum ,,I will not play on this account later in near future, maybe I'll create new xD. Bye" w temacie, w którym napisałem, że już nie będę grać na tym serwerze/blablala.
Tak więc CipSoft rozdaje bany wedle własnego uznania, nie patrząc na to, czy ci się to podoba, czy nie, ma również w dupie to, że ktoś wpadł na pomysł zorganizowania petycji w sprawie przywrócenia mu konta(?). Nie wiem, czy autor tejże petycji oraz osoby podpisujące się pod nią są świadomi, że nie ma to żadnego sensu i nic nie wskrórają takim zachowaniem.
Ktoś już zauważył, że nie ma znaczenia to, czy postać ma 200lvl, czy też 8lvl, jest równa pod każdym względem i obowiązują takie same zasady. Jest to prawda i nie podlega żadnej dyskusji.
Tak więc pisząc na oficjalnym forum obojętnie jaki temat/post dwa razy przeczytajcie, co napisaliście, gdyż może to się źle dla was skończyć.
W sprawie Wurzela....
Napisał na forum, jak przeciwdziałać botom, itp. ( nie wiem, nie czytałem
tego ), ale CipSoft nie uznaje takich rad i zdania graczy w tej kwestii, bo dla nich świat botów nie istnieje, a posty i tematy ludzi, którzy wypowiadają się w kwestii lighthacków/botów/macro świadczą o tym, że kiedyś mieli z nimi styczność i są nieźle poinformowani, co znaczy, że podżegają innych graczy do używania ich.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Phoelerius
Zobacz sobie czasy online niektorych osob na stronce pskonejott.com, all konta tych postaci co sa na pierwszej stronie powinny zostac skasowanie na dzien dobry... po 20+h/dzien online...
|
Ok, ale CipSoft nie powinno interesować to, ile kto na dzień jest online, bo to nie jest nigdzie ustalone i każdy może grać w Tibię tyle, ile mu sie podoba,a CipSoft zgarnia kasę za pacci i jest zadowolony i ma w dupie to, ile kto gra na dzień. Poza tym zazwyczaj GMy nie mają możliwości sprawdzić, czy dana osoba sharuje konto.