Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Tegaxino
Miło sie czyta te słowa . Wróć bo słabe respy są  No chyba, że Kozak15 zownuje Azure swoimi noobami.
|
zacznijmy od tego Tegusiu ze jak ja bym wpadl na hara to bys byl zabity..
aha i ja nie mam 15 lvl to ze Ventar Sigon ma skiilla nice to nie znaczy ze umie grac a swiadczy o tym jego ded od Hega(pochwal sie ze byles afk)
hehe jaki wysoki lvl afkuje a szczegulnie knight ktory jest bez utamo? no poprostu jestes noobem a Sandra jak by chciala to by was all pozabijala ..a jesli Ventar jestes taki cwaniacze to moze w poznaniu sie umowimy?np.na meczu jakims Lecha poznan..? nie boisz sie ? zaplace ci za bilet nawet bo widze ze jestes biednty ty skurwy***ie...jezeli chodzi o tegaxa to do tego lizusa nie amm pytan NO COMMENT... NIE WIEM powiedzcie mi ile ten kids ma latek ? chyba z 15 ale ....
a Ty Cors jak chcesz zebym ciebie nie uwazal za jebane** skur**syna to wes walcz do konca a nie w srodku wojny uciekasz z pola bitwy jak Visko tzn. tchuzliwy pies. nie rob jaj i dalej graj bo nie chce odejsc z serweru bo przez ciebie Jamehe i Pollbulla oni sa na azurze bo all mowili "niezgadzajcie sie aby oni zostali" a wy kur** polecieliscie jak ko**ki na pieniadze..i ty dzieciaczku tegus nie jedz all bo naprawde wyladujesz na intensywnej ..Zrozumiano ?
>>>>>>>>POZDRO DLA ALL POZANIA I DOF-U,,NO Z WYJATKIEM ABU I CORSA KTORY JEST TCHUZLIWYM PSEM...cors sorry ze ci jade ale bezkitu all sa wkur**i bo uciekasz z wojny w srodku tej bitwy....cya all !!!!!!!!!!!!!!