Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Long-range Missile
Skoro myslisz ze Draza mozna uj***c raz dwa to wez tego swojego 20 lvlka i sprobuj uwalic go solo, przeciez tak jestes obeznany co kto jak i gdzie ze moglbys tego dokonac!
Prosze jak masz do powiedzenia to co wyzej napisane poprostu zmien forum =)
QUOTE]
Gdzie powiedziałem, że to jest będzie łatwe zadanie? Jedyne co potrafisz mi zarzucić, to mój niski level na Azurze. Jest to żałosne, bo widzę, że postrzegasz ludzi poprzez pryzmat levelu w grze komputerowej, co jest żenujące. Ujawniasz w ten sposób totalny brak argumentów. 163 MS można zabić, a 164 palka nie można zabić ? Zarzucam Wam tylko brak woli walki i grę zachowawczą i to jest moje zdanie. Widzę w dofie kilka osób, które rzeczywiście coś próbowały działać, ale to wyjątki. Jeżeli tego nie zmienicie to Azura już na zawsze będzie dla was więzieniem. Ja się tym interesuję, bo sam kiedyś byłem w takiej sytuacji, tyle że na innym świecie, a przeciwnikami byli Swe. Walczyłem do Rooka i wierz mi,nie miałem wtedy 20 levela. Nie żałowałem swojej postaci, bo ważniejsze było co innego: honor. Wy wolicie sprzedać postać na allegro albo siedzieć w PZ, bądź pisać jęczeć na forum jak małe dziecie, którym ktoś zabrał zabawki. Nawet w takiej grze jak Tibia, można zobaczyć, kto ma charakter, a kto jest zwykłym frajerem bez jaj.
|
Boże człowieku nie zarzucam Ci niskiego lvla ale mimo to że kiedyś miałes level wiekszy niz 20 to i tak zostajesz noobem po tym co powiedziales. Czemu?
Slyszales o zasadzie "Nie wiesz, nie pie***l"? Wlasnie ja lamiesz. Nikt z nas nie zamierza sprzedac chara na Allegro, nie dla nas Azura bedzie wiezieniem tylko dla tych co beda grali, a nie beda w Wanted.
Zauwaz takze ze mamy male szanse w tej wojnie mimo to nie poddalismy sie jeszcze, jest nas zaledwie 20 osob przeciwko 100+.
Wiec prosze... nie wiesz wiele nie wypowiadaj sie na ten temat