Temat: Mundial 2k6
Zobacz pojedynczy post
stary 13-06-2006, 20:54   #123
Raul
eX Moderator

Raul's Avatar

Data dołączenia: 14 03 2004
Lokacja: Estadio Santiago Bernabéu

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Matek
i dodam od siebie: widzialem oba mecze. I jak dla mnie zarowno Wlosi jak i Portugalczycy kontrolowali mecz;] Jak twierdzisz inaczej to... chyba nie widziales ich meczu.
Co do Portugalczyków to się zgodzę. Ich zadaniem było strzelić jak najszybciej bramkę i dalej kontrolować grę. Co do Włochów nie byłbym tego taki pewien. W przeciwieństwie do Angoli, Ghana w drugiej połowie meczu grała lepiej od swojego faworyzowanego przeciwnika. Były nawet dwie kontrowersyjne sytuacje w polu karnym Włoch.

Czy ktoś oglądał mecz Korea Płd. - Togo? Który zespół wizualnie grał lepiej i bardziej zasłużył na zwycięstwo? Szkoda tych afrykańskich drużyn, wszystko przegrywają.
Co do Francji to myślałem, że są lepiej przygotowani. Jak dla mnie najnudniejszy (obok Angola - Portugalia) mecz w tym turnieju. Henry bardzo słabo się zaprezentował. Zidane jak na swój wiek kilka ładnych podań miał. Wydaje mi się, że Ribery nie sprostał presji, bo oglądając ligę francuską naprawdę dobrze się prezentował. Na początku MŚ myślałem, że Polska będzie przypominała stylem gry Szwajcarię. ;]
To teraz czekam na samą esencję piłki nożnej z Brazylijczykami w rolach głównych. Mam nadzieję, że mnie nie zawiodą.

De las glorias deportivas que campean por Espa
ñ
a,
Va el Madrid con su bandera, limpia y blanca que no empa
ñ
a.
Club castizo y generoso, todo nervio y corazón,
Veteranos y noveles, veteranos y noveles,
Miran siempre sus laureles con respeto y emoción.
¡
Hala Madrid! ¡Hala Madrid!

Ostatnio edytowany przez Raul - 13-06-2006 o 20:58.
Raul jest offline