Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Recsio
Skoro już podchodzimy od strony bardziej "pro", to muszę Ci powiedzieć, że Twoj stworek też nie jest ok. Perspektywa w "dół" i "prawo" jest ok, ale "góra" i "lewo" do bani. W poprawnych gfx'ach "prawo" jest to tylko obrócony/przerzucony "dół", a "lewo" z kolei to obrócona/przerzucona "góra". U Ciebie jednak wszystkie perspektywy wzorowane są na jednej, a to duży błąd.

W tej drugiej perspektywie widoczny powinien być tyłek, a twarz nie. Chyba kumasz o co mi chodzi...
|
Zabardzo juz mi sie nie chcialo robic

ale poprawie to...
Cytuj:
Najlepszy stwÓr to centaur stwożony przez Cukrowego. Ładna grafika i potwór pasuje do świata tibi, gdyby tylko lepszy loocik był. Jak CIPy nie wykorzystają go w grze to sami zrobią sobie krzywde.
|
bardzo mozliwe ze masz
@Anders
Wiesz ja nie jestem profesjonalnym grafikem a tym bardziej nie znam sie na animacji dobrze ze zwruciles na to uwaga to poprawie bo wczesniej jakos mi sie nie chcialo...
Co do tego kto musi poracowac to napewno jeszcze ja ale chodzi mi o to ze ten jego stworek jest taki jakis ... nie ma tego czegos jakos niewidze go w tibi oczywiscie nie karzdy musi sie zemna zgadzac to tylko moje i tylko moje zdanie ...
Bardzo mozliwe ze jego praca wygra ale ja chcialbym zajac chociaz 3 miejsce
@down
do dobra ale dlaczego z jednego piksela robi sie wiele .... skóra mu sie przedluza

i skrzydla nagle zostaje zjedzone

proponowal bym zrobic tak ruch skrzydel...