Zobacz pojedynczy post
stary 14-06-2006, 13:53   #499
Evinio
Użytkownik forum

Evinio's Avatar

Data dołączenia: 02 06 2006

Profesja: Master Sorcerer
Świat: Celesta
Poziom: 58
Poziom mag.: 63
Evinio ma numer GG 6359872
Domyślny

Te "białe pixele" jak nazwał to Koloda to nic innego, jak część pocieniowania. Właśnie tak sobie wyobrażałam mojego gryfa- miał mieć lśniącą i połyskującą sierść i myślę, że dzięki pocieniowaniu udało mi się osiągnąć ten efekt, a cienie poruszają się dlatego, że podczas animacji całe ciało się porusza, a w związku z tym każda pixela też.
Co do skrzydeł- chciałam aby się poruszały w ten sposób i się bardzo cieszę, że poruszają się tak, a nie jak skrzydła smoka, dlatego że bronię się przed wzorowaniem się na jakimkolwiek już istniejącym potworze [bo niedawno usłyszałam, że mój gryf kształtami przypomina smoka, z czym się nie zgadzam ]
Co do pracy Kolody: animacja jest sztywna, poruszają się tylko nogi i głowa, a tułów pozostaje w bezruchu. Widać, że nie postarałeś się przy tworzeniu kolejnych pozycji,w czym zgadzam się z Recsio. Poza tym powinieneś ożywić kolory, bo jak na razie wygląda to, jakbyś tego potworka wyprał w wybielaczu...Nie powiem, jest ładny, ale jakoś wizja nowej wersji słonia z rogami na trąbie mnie nie przekonuje. Na twoje szczęście nie jestem w jury

W każdym razie bardzo dziękuję za wszystkie komentarze, zarówno te bardziej, jak i te mniej przychylne ... w końcu o gustach się nie dyskutuje

Ostatnio edytowany przez Evinio - 14-06-2006 o 14:01.
Evinio jest offline