1) na tym forum gdzies od grudnia chyba, na innych juz z 2 latka.. ( emerytowany moderator na
http://www.skretka.net/forum/
2) Główna postać 23lvl sorc, zresztą i tak wiesz dobo jak wyglądała moja gra przez ostatni czas

3) Bo ktoś musi przejąć tą posadę

4) Gdybym nie zgadzał się na poświęcenie połowy dnia temu forum to bym nie pisał tej aplikacji

5) Ogólnie kompy, zwłaszcza sieci i bezpieczeństwo, poza tym IRC. F szkole (

) idzie mi nieźle (teraz maturalna

)
6) Gdybym uważał że jestem niegodny tej posady to bym nie pisał tej aplikacji :>
@ post droma:
>>Czy jestescie gotowi na totalne znienawidzenie przez uzytkownikow forum, mimo iz siedzicie tu i staracie sie robic porzadek zeby im bylo lepiej?
Wisi mi to
>>Czy jestescie gotowi otrzymywac codziennie od kilku do kilkudziesieciu wirusow/trojanow/keyloggerow na maila?
Norma..
>>Czy jestescie gotowi na to ze raz na jakis czas(roznie to bywa, ja dosc czesto jestem nekany) na GG czy tez na PW ktos nowy najedzie was i zacznie sie wypytywac o beznadziejne rzeczy zwiazane z tibia, albo znowu dostaniecie wiadomosci gdzie 3/4 nadaje sie do cenzury a jest ona glownie okresleniem tego ze autorowi nie podoba sie to co zrobiles z jego tematem/postem.
Na GG mnie nie ma :>
>>Czy jestes gotowy czytac niezliczone ilosci postow ktore totalnie nie maja sensu, lamia regulamin, albo sa napisane przez ludzi o IQ~10?
Wystarczy że siedze z Tobą na kanale
>>Czy zdolasz dalej siedziec na forum po juz dluzszym czasie kiedy uswiadomisz sobie ze siedzisz, pomagasz ludzia, spedzasz mnostwo czasu, czytasz mase rzeczy ktore nie maja sensu i NIC z tego nie masz. Co wiecej jeszcze wpadnie ci ktos na madry pomysl i cie zwyzywa bez konkretnego powodu. I jak sobie pomyslisz ze tyle czasu w sumie tutaj tracisz a moglbys to lepiej wykorzystac, to czy bedziesz w stanie zostac?
Nie jestem prorokiem :> Ale sądzę że tak :>
>>Czy zawsze bedziesz gotowy by niesc pomoc? Mimo iz mnie juz wiele ludzi zaczepilo na GG/IRC z roznymi glupimi pytaniami, bo te trudne to jeszcze, ale najgorsze sa glupie.... to ciagle "cos" mnie trzyma zebym nie zwyzywal kolesia co mi nic nie zawinil i tylko chce sie czegos dowiedziec i co mam zrobic? Pisze mu to co innym po raz kolejny.... A czy ty dasz rade zeby tak sie zachowywac?
A niby co robimy na IRCu ???
>>Co chcialbys zmienic na forum, stronie. Mozesz masz jakies plany co bys chcial wprowadzic na stornie czy forum?
Przede wszystkim zmienić forum na nowe, żeby było łatwiejsze w użytkowaniu i moderowaniu.