Zobacz pojedynczy post
stary 24-07-2004, 15:19   #7
Makolo
Użytkownik Forum

Makolo's Avatar

Data dołączenia: 07 05 2004

Stan: Aktywny Gracz
Świat: Nerana
Domyślny Kandydat

1 . Na Forum jestem od czasu keidy zaczełem grać w Tibie [okolo 1 roku] .Na pcozatku nieudzielałem się bo niemiałem o czym . Bylem moderatorem w internetowym radiu ,kture niestety już nieistnieje.
2 . Mam pare postaci na rużnych serwerach . Levele okolo 30 . Przez pewien czas gralem knightem kolegi [ 50 lvl].Duzo czasu poświęcałem na przeglądanie rużnych poradników o Tibi.
3 .Moderatorem forum chciałbym zostać ponieważ chcailbym pomagać ludzią na Forum oraz , aby czytając tematy ,zeby czytali kulturalne tematy zwiazane z dzialem .Kiedyś moderatorzy pomogli mi wybić się w Tibi a teraz ja chce pomuc .
4 . Zgadzam się na poświęcanie mojego wolnego czasu ponieważ dużo czasu gram i robie runy. W czasie robienia runów przeglądam sobie forum. Jestem w stanie odpowiadac na ruznego rodzaju pytania zewzględu , iż często pomagam niskim poziomą odpowiadzajac na rużnego rodzaju pytania .
5 . Mam 15 lat Zdałem do 3 klasy gimnazjum . Oceny mam dośc dobre i nienarzekam na szkole { ale mogła by być troche lepsza ] Z języka Polskiego mam najlepszą ocene z klasy { 4 , moja klasa niejest zła z polskiego ale nauczyciel wymagajacy . Nauczyciel postawil tylko raz w życiu 6 na koniec i 5 piątek ] Interesuje się komputerami oraz muzyką .
6 . Niejestem narcyzem , dlatego niech obecni moderatorzy zdecydują czy się nadaje na to stanowisko .
Przemo-Palladiin [108]: zeby stac pod sciana ?
Przemo-Palladiin [108]: ja sie wstydze bab
Makolo jest offline