1) Na forum jestem zarejestrowany od 13 listopada '03, nie wiem co by można było zaliczyć do sukcesów ale udało mi się napisać jednego newsa i faq'a. Przez dwa dni byłem moderatorem na forum sieci osiedlowej

.
2) W Tibie gram już od ponad roku i często zmieniam postacie, zwykle przenosze sie na nowo powstałe serwery. Moje największe osiągniecie to knight na 35 lvl'u, a obecnie od 4 dni gram na infernie i mam tam 16 knighta. Przez ten rok zdobyłem już bardzo duże doświadczenie i znam chyba wszystkie aspekty tej gry.
3) Dobre pytanie

chyba po to, żeby pomóc temu forum, dużo sie ostatnio na nim działo, odeszło wielu znakomitych użytkowników....chociaż gdyby naprawde byli tacy znakomici to nie zostawili by forum w potrzebie...
4) Kandyduje na moda juz 3 raz i gdybym się nie zgadzał na poświęcenie mojego czasu to nie umieszczał bym tu swojej "oferty". Jestem już na tym forum wystarczająco długo by rozróżnić tematy które nadają sie do usunięcia, które do zamknięcia i którzy userowie powinni dostać upomnienie lub bana.
5. 17 lat, komputery, internet, rpg, sport, no i zdałem do drugiej klasy LO

.
6. Od tego to są obecni moderatorzy. Jakbym się nie widział to poprostu bym nie kandydował.
Jeśli chodzi o zmiany jakie chciałbym zaprowadzić no forum to Wg. mnie można by całkiem usunąć dział zdjęcia i zastąpić go jakąś galerią. W ogóle nie potrzebny wydaje mi sie dział profesje, spokojnie można by go zastąpić jednym dobrym artykułem który oczywiście mógłbym napisać. Zawierałby on szczegółowy opis każdej profesji, opis treningu itp.
Można by dodać więcej faq'ów i szczególowy opis początków w tibi od 1 do 8 lvl'a wraz z screenami itp. Wydaje mi sie że tutoriale są troche za mało "widoczne" i wiele osób nie może tam trafić i od razu zakładają nowe tematy, przydałoby się coś z tym zrobić. No i oczywście można by organizować różne konkursy z nagrodami w postaci np. osobnej rangi na forum.
Ps. Tak przęglądając te podania zauważyłem, że wiele osób które odeszły od nas, nagle dzięki temu konkursowi postanowili wrócić co wydaje mi się troche dziwne..... .
No i oczywiście jestem stałym bywalcem irca o czym chyba doskonale wiecie ^^, a na forum zaglądam także dość często, zwykle kilka razy dziennie.