1)Sukcesów nie mam Duzo a mozna powiedziec zero.
Niestety nie moderatowalem na innych forach.Tibia wciagneła mnie i juz duzo o niej wiem wiec troche szkolenia i moge zostac moderatorem.
2) Moje osiagniecia w tibii sa wieksze Sorc 37 zaraz 38 lvl 44 m lvl na chimerze. Posiadam pacc bylem juz na Hero Dragonach Vampach i zabieram sie niedlugo za Necro. A gram dopiero od Kwietnia.
3)Chce zostac moderatorem powiewaz jak wspomnialem Tibia mniej wciagneła i zdobylem cenna wiedze ktora moge sie podzielic.
4) Wiem ze to trudne ale jestem w stanie sie zgodzic przeciez jeszcze w kwietniu bylem n00bem.
A tematy ktore będą bez sensu Moge usunać mam nadzieje ze jak mi się uda rozpoznac. Ale na takie nie do końca "Gupie" mam nadzieje ze Bede umial odpowiedzieć.
5)Moje zainteresowania: Tibia,Pilka nozna
W szkole nie najgorzej.Wiek 16 lat.
6) Myśle ze sie nadaje chociaz czasem moge sie troche zdenerwowac na tych ludzi co sa ******ni i nie uzywaja opcji szukania niestety ja tak tez na poczatku nie umialem. :rolleyes: