Zobacz pojedynczy post
stary 24-07-2004, 15:59   #12
kotomaniak
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 12 10 2003
Lokacja: Na wakacjach od forum ;p

Domyślny

1) Na forum jestem od października 2003. Udzielam się dość aktywnie (jeden poradnik napisany). Jestem modkem na forum mojej szkoły a tam to trzeba wyrzynać bluzgów że hej .
2) W Tibie gram od września 2003, 30 levelek sorcem (45 mlev) to best postać, gram raczej dla przyjemności. Może nie największy lev ale na tibii się troszeczkę znam.
3) Chciałbym się bardziej przydać stronce, pomóc w walce z pleniącym się n00bostwem. Pomóc modkom w ich niełatwej pracy.
4) Mogę poświęcać czas na obecność na forum, zawsze przecież można troszkę mniej pograć w Tibię . Raczej odróżnie tematy głupie i nadające się do kasacji od tematów wnoszacych coś na forum.
5) Interesuję się fantazy, komputerami, Aikido oraz po troszku wszystkim. Co do postępów w szkole to można rzec, że idzie mi całkiem dobrze.
6) Czy inaczej zgłaszałbym się? Myśle, że wystarczy mi cierpliwości a to chyba najważniejsze.

Co bym chciał wprowadzić? Primo więcej poradników i tekstów na stronie (aby troche zmniejszyć liczbę głupich pytań), secundo zwiększyć przejrzystość forum (przez dział dla zamkniętych topiców).